"BI" PARTY

Apr 30, 2021 · 3,747 views Rubby13

Raširila je noge i zavukla ruku u svoje gaćice. Milovala si je macu i nešto mrmljala. Ustala sam, sjela na stolić pred nju, raskopčala svoju košulju, uzela njenu ruku i prislonila je na svoju sisu. Nisu velike kao njene, ali se jednako vole maziti. Nije joj trebalo dugo da shvati. Trljala mi je bradavice među prstima i moju macu, koja se već dobrano probudila naveliko vlažeći. Otkopčala sam hlače i jednim potezom skinula ih sa sebe. Maca mi nije bila svježe izbrijana.

Anketiranje je zgodan način da se popuni studentski džeparac. Dobila sam prigradsko naselje i anketu o upotrebi gaziranih pića. Pozvonila sam na vrata u manjoj zgradi. Otvorila mi je zgodna žena u ranim četrdesetim obučena u kućnu haljinu.
- Dobar dan. Radim ankete i biste li bili ljubazni pa mi odgovorili na nekoliko pitanja o vašem konzumiranju gaziranih pića.
- O da svakako - reče i pozove me da uđem.
Ušla sam u mali stan, dnevni boravak je bio pun svjetla i cvijeća. Sjela sam na kauč i čekala da dođe.
- Evo sad će kava - reče iz kuhinje.
S kauča sam je mogla promatrati. Zapalila sam cigaretu i, gledajući ju kako se mota po kuhinji, shvatila sam da na sebi ispod haljine nema ništa. To me počelo rajcati. Obli bokovi, velike sise čije bradavice su stršile napinjući haljinu, duge noge i jebozovne oči koje su me pogledale učinili su svoje. Silno sam ju poželjela.
- Uf, što bih joj priuštila jedan dobar liz... mislila sam u sebi.
Kao da mi je pročitala misli tako me zavodnički pogledala. Spuštajući kavu na stol haljina joj se rastvorila i dvije bijele kugle su iskočile van. Dotaknula sam ih rukom. Imala je meku kožu. Bradavice su se ukrutile dok sam prstima nježno kružila po koži. Izmakla se i natočila kavu. Pile smo šuteći i dišući duboko. Haljina joj je i dalje bila raskopčana i virile su skladne sise koje su se napinjale željne dodira. Spustila sam svoju šalicu na pod, okrenula se prema njoj i poljubila je u vrat. Namještala se izvijajući, kao da mi pokazuje put prema svojim sisama. Jezikom sam prešla preko bradavica, tvrdih poput lješnjaka. Uzela sam ih u usta i počela sisati. Rasle su još više. Lagano sam ih grickala i mijesila rukama. Raširila je noge i zavukla ruku u svoje gaćice. Milovala si je macu i nešto mrmljala. Ustala sam, sjela na stolić pred nju, raskopčala svoju košulju, uzela njenu ruku i prislonila je na svoju sisu. Nisu velike kao njene, ali se jednako vole maziti. Nije joj trebalo dugo da shvati. Trljala mi je bradavice među prstima i moju macu, koja se već dobrano probudila naveliko vlažeći. Otkopčala sam hlače i jednim potezom skinula ih sa sebe. Maca mi nije bila svježe izbrijana. Stajala sam gola pred njom i mazila se po njoj, dok je moja domaćica skidala gaćice. Spustila sam se na koljena i zavukla joj glavu među noge. Nije se brijala. Nije mi to smetalo. Razmaknula sam njene usmine i usisala klitoris. Prelazila sam preko njega jezikom i lagano ga sisala. Legla je na kauč i pozvala me da je opkoračim, kako bi mi mogla lizati pičkicu. Jedva sam čekala da počne. Nabijala sam joj pičku u lice, trljala se o nju dok me ona jezikom žustro jebavala. Nisam joj ostajala dužna. Lizala sam joj klitoris, prstima ulazila u pičku, a zatim i u guzu. Vrtjela je bokovima kao da se nabija na kurac... Pička joj je bila cijela mokra od sokova koji su kao potokom curili. Čmar joj se stezao i opuštao, žudeći za mojim prstićima. Jeknula je kad samo joj srednjakom ušla u anus... Uhvatila me za sise i mijesila ih je. Dahtale smo sve brže i bile smo sve glasnije. Cijelo mi je lice bilo nalijepljeno njenog soka.
- Tooo, to mi radi - vikala je dok sam joj jednim prstom rovarila po anusu, a drugim po vlažnoj rosulji.
Mišići oko mojih prstiju su se stezali, klitoris u mojim ustima narastao i otvrdnuo poput trešnje. Nježno sam ga grickala i lizala dok mi je ona gurala prste u macu. Najednom je snažno vrisnula i umirila se. Ustala sam i sjela pored nje. Ležala je sklopljenih očiju. Ruku sam spustila među svoje noge i nastavila se trljati. Trebalo mi još sasvim malo do vrhunca. Pogled na njeno tijelo, sise, trbuh, noge… palio me i ubrzo sam i ja svršila. Brzo sam se obukla, uzela svoje stvari i izašla iz stana. Anketa je uspješno napravljena. Ostalo još bolje.