Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 65 years
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners
Hair colour: grey
Height: 182 cm
Weight: 95 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex

Personal description

Jsem zralejší chlap 60/182/95 18/5, tak trochu mazel, který ještě nerezignoval na sex. Jsem spíš na holky (ty zralejší:-), ale pokud je mi chlap sympatický, tak nic nevylučuji:-)...Rád vykouřím i nechám se kouřit, v análu jsem jen pasiv. Do zadku nikomu nelezu! Rád se seznámím se sympatickou ženou, mužem nebo párem (ž+m, m+m) za účelem občasných a nejraději pravidelnějších setkání na pěkný sexík a dlouhodobější přátelství. Moc rád bych poznal mazlivého zralejšího muže aktiva s místem na pravidelnější setkávání:-)... diskrétnost, zdraví a čistotu nabízím i očekávám. Fotky neposílám a ani po nikom nežádám. Dávám přednost nezávaznému osobnímu setkání, které napoví více.

Nehledám žádné úlety, ani v autě nebo venku. To mi radši ani nenabízejte, na to nebudu reagovat. Hledám spíše diskrétní přátelský vztah, takže taky nehledám žádné sexuální turisty, kteří nabízí, že přijedou přes půl republiky a podobně, ani já nemíním nikam daleko cestovat... tedy jen Brno, abychom to mohli kdykoliv opakovat... bohužel prostory k dispozici nemám.

Jo a neptejte se mne co hledám, co mám rád, napsal jsem toho tady dost a kdo to nedokázal pochopit, tak ten mne skutečně nezajímá.

Subové, "zmrdi", chlapi v ženským oblečení a jiný lidský odpad nepište!