Searching

Man
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
photo shooting

Personal information

Age: 48 years
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 170 cm
Weight: 75 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
foot-fetish
oral sex
piss
group sex
SM
sperm
dominator - slave
fingering

Personal description

Subíky nenabírám; plný stav.
Jsem dominant menší postavy; 75 kg; 46 let; rád si hraji s vysokými mladými sportovními subíky s větším neobřezaným vybavením; nejlépe bi nebo hetero (18 až 35 let). Po roce jsem se vrátil.

Hlaste se do služby; pouze uctiví; poslušní; loajální; věrní a pokorní; kteří respektují pravidla a kteří vi; o co jde. Pouze ti; kteří jsou patřičně inteligentní a dokáží vytvořit více textu než jedno slovo. Ne v dámském a ne hned; když jste zrovna nadržení.
Představte se už rovnou s popisem osoby a technikami; které zvládáte nebo chcete vyzkoušet. Nezkušené umím a můžu zaučit. Není žádný důvod k vašemu ostychu; povedu vás.
Líbí se mi více technik a dokážu se domluvit i na těch vašich. Např. nucená nahota; osahávání; svazování; pouta; obojky; masky; kukly; vosk; kolíčky; biti beze stop; fackování; Spitting; ponižování; oddalování; dojení; nahý úklid; prstění análu; dilda; lízání pána; nucený orál; foot fetish

Zaručuji úroveň; čistotu; zdraví; bezpečnost; diskrétnost a solidnost a totéž čekám od vás.

Při představení rovněž zašlete fotky vybavení a postavy bez obličeje; přednost mají ti; kteří disponují vlastním zázemím nebo studenti. Region NJ; F-M; OV a okolí.

Možné i vlastnění 24/7 na otrockou smlouvu nebo finanční otroctví.

S web výcvikem jsem skončil a neprovádím ho. Pro vzdálenější suby možné plnění úkolů e-maily.