Searching

Man
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking

User videos (2)

Personal information

Sexual orientation: gay/lesbian

Sex hobbies and interests

oral sex
piss
sex in public
group sex
sperm
swingers
sneaking
uniforms

Personal description

JSEM NATURISTA, bohuzel bez podobnych pratel. Miluji nahotu, rad se ukazuju a jeste radsi koukam na ostatni. Proto i v teto oblasti hledam nekoho kdo ma stejnou zalibu a vzal by mne do "party" se kterou bych se chodil opalovat, povidali by jsme si, dame treba pivo, ugrilujem neco... proste fajn lidi. Klidne samotny chlap, nebo táta treba se synem (kdyz to manzelku nebavi), nebo i cela rodinka, jsem spolecensky, vychovany a hlavne diskretni. Na nuda plazi samozrejme pracuje taky vzruseni, tak bych to treba rad spojil i se spolecnym honenim, proto uprednostnuji chlapa, kluka nebo rodinu kde chlap-kluk je gay nebo bi - ALE NENI PODMINKOU, dulezite je pro mne dobra spolecnot, poznat nove fajn lidi a zabavit se...

Fascinuje mne take rozmanitost ptaku. malinky, velky, žilnaty, ruzne tvary, barva, s obrizkou nebo bez, chlupatý ale i holátka... Jsem ulitlej na velky vytahany koule a hledam nekoho, kdo se nestydi mi toho svyho ukazat a necha mne abych mu ho mohl hezky jemne osahat a pohrat si s nim, ty si toho mojeho muzes taky samozrejme chytit. je mi jedno kolik ti je a jakou mas postavu nebo jak velkeho ptaka, pokud si chces pohrat s mym ptakem a nebo mas rad kdyz si nekdo hraje s tebou a osahava te, tak to muzem zkusit a pohrat si. Osobne uprednostnuju starsi i o hodne vic nez ja, klidne senior a s velkym pytlem to bude nejlepsi, ale neni to vubec podminka. Proste se rad koukam a saham na kazdy ocasek na ktery muzu.
Bohuzel nemam prostor a casu taky neni prilis ale vzdy se to da nejak vymyslet kdyz se chce. Budu rad i za nabidky pokud si nekdo mlady bude chtit zkusit poprve chytnout ciziho ptaka, jsem diskretni a nebo senior bude chtit z blizka kouknout a osahat si to moje menší holátko, nebranim se a rad se predvedu.

az tohle nekdo docetl do konce, tak mu gratuluju, bohuzel neumim to napsat kratsi :-) myslenek a predstav je hodne... budu moc rad kdyz tu najdu fajn pratele vseho veku na ruzne hrátky nebo spolecne vylety.

diky ze jste si dali tu praci to docist, pekny den vsem, "M"