Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman

Personal information

Sex:
Height: 180 cm 173 cm
Weight: 76 kg 56 kg

Personal description

PRÍJEMNÝ RELAX S TANTRICKOU MASÁŽOU / www.tantraprepary.sk
---------------------------------------------
Sympatický, štíhly a inteligentný team masérov ponúka tantrické masáže pre jednotlivcov aj páry vo svojom salóne v centre Bratislavy. Sme certifikovaní Tantra maséri.

Niektoré hodnotenia našich klientov:

19.5.2021, Matej
"Masírovala ma milá a sympatická slečna. Masáž bola vynikajúca, precítená, plná príjemných dotykov. Hudba vhodne podfarbovala výnimočnosť tejto masáže. Prídem aj nabudúce…"

27.2.2020, Lucia
"Príjemné prostredie. Absolútne profesionálna komunikácia. Masér-príjemný, profesionálny, milý, pozorný. Prvotné obavy opadli po prvých dvoch minútach rozhovoru. Ak máte ešte pochybnosti, určite treba skúsiť. Absolútne iná forma veľmi príjemného zážitku. Pre mňa určite nie posledný krát, hoc táto bola prvá v tejto forme. ;)"

12.4.2020, Radka
"Ak by niekto váhal, či ísť do toho, alebo nie – neváhajte. Sympatický masér s masérkou pripravili príjemnú atmosféru, pri ktorej sa im aj nováčikov, ako sme my, podarilo dokonale uvoľniť a zbaviť stresu z novej skúsenosti. Bolo to veľmi príjemné a zvažujeme opätovnú návštevu."

31. 3. 2017, Katarína
"Vrelo odporúčam…veľmi príjemná masérka… všetko bolo ohromujúce…nedokážem ani opísať slovami."

22. 1. 2017, Ivan
"Ako balzam na dušu podnecujúci endorfíny šťastia špeciálne v tomto mrazivom počasí.:)"

29. 4. 2016, Miroslava:
"Na tantra masáži som bola prvý krát v živote. Musím povedať, že to bol neuveriteľne silný zážitok. Pred masážou uvoľnená debata pri šálke čaju o tom, čo ma čaká. Masér a masérka ma uviedli do problematiky a odpovedali na všetky otázky. Najprv som mala trošku obavy, ale tie sa už počas rozhovoru s nimi rýchlo rozplynuli. Obaja sú milí a priateľskí ľudia - spoločne žijúci pár. Bolo vidieť, že ich to baví. Majú certifikát na tento druh masáže, nie ako v niektorých iných salónoch.... Mimochodom, sú to príťažliví, voňaví a čistotní ľudia. Hygiena u nich zjavne bola dôležitá: všade bolo vidno antibakteriálne prostriedky - aj mi o tom hovorili. Prostredie bolo pekné, útulné a čisté. Všade sviečky, tlmené svetlo, vône olejov. Túto masáž odporúčam všetkým a vďaka prístupu masérov aj menej odvážnym: všetko uľahčia a nič nie je silené. Proste pohodička. Určite ešte prídem, ale aj s partnerom, no tiež by som chcela skúsiť masáž aj od tejto krásnej masérky. :)
Ďakujem za krásny zážitok."

1.5.2016, Jana:
"Velmi prijemne a mile prostredi. Maser a maserka nam pri salku caje citlive vysvetlili cely prubeh masaze, odpovedeli na nase otazky a navodili velmi prijemnou a uvolnenou atmosferu. Masaz byla provadena vysoce hodnotnymi prirodnimi oleji a na profesionalni urovni. Samotna masaz byla vonava, citliva a velmi uvolnujici. Vse se nam moc libilo a vrele vsem doporucujeme."

5.5.2016, Marian:
"Všetko bolo ako v rozprávke :)"

7.5.2016, Dušan:
"Obaja, masér s masérkou boli mimoriadne príjemní s citlivým prístupom. Pre nás s partnerkou to bol nový a intenzívny zážitok. Určite odporúčame."