Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group

User videos (1)

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
foot-fetish
latex
piss
sexy lingerie
nylons
SM
bondage
uniforms
high heels

Personal description

Skôr ako ma oslovíš, mal by si vedieť:

Neposkytujem sex ani žiadne lízanie mojich intímnych partií. Na to nemáš žiadny nárok. (Kto toto očakáva, nech sa nečuduje, prečo mu ani neodpíšem!)
Mám svoj priestor, kde robím lekcie. Tvoja žiadosť o prijatie do služby musí byť v časovom predstihu. Netrávim všetok svoj voľný čas čakaním, kedy sa mi ozveš... Občasne poriadam akcie v súkromí za účasti ďalších domín, subiniek, otrokov a transiek. Osobne preferujem lekcie o dĺžke 1-1,5 hodiny pre moju dostatočnú realizáciu. Požadujem od teba otrockú daň vo výške akú ti ja stanovím.

Žiadosť o prijatie do služieb:

Kontaktuj ma cez súkromnú správu. Okrem slušnosti a prejavenej úcty, by mala tvoja žiadosť obsahovať stručné predstavenie, zameranie a skúsenosti aké máš, taktiež aj hranice. Bez týchto údajov nemôžem žiadosť posúdiť a rozhodnúť, či si pre mňa vhodným adeptom do služby.
Na správy odpovedám podľa svojho voľného času a nálady. Akékoľvek domáhanie sa odpovede trestám zavrhnutím, pretože mi jasne dávaš najavo, že nie si pre mňa dostatočne submisívny! Navyše si uvedom, že nie si sám kto mi píše, denne dostávam stovky správ, preto píš jasne. Na správy hlásim sa do služby a podobné nič nehovoriace vety neodpovedám. Ak nemáš odvahu na lekciu, ale máš rád fetish, môžeš slušne požiadať o moje nosené spodné prádlo/silonky/samodržky...

DS je pre mňa životný štýl, ktorým žijem už roky, nie som tu za účelom hľadania sexu, ani mi ho nemusíte ponúkať, na to sú tu iné slečny! Takže pre tých, čo nedostali odpoveď a píšu mi dookola to isté, odporúčam najprv si pozrieť profil a potom si nájsť vysvetlenie, čo znamená subík, otrok, sluha... Ja tu nie som od toho, aby som niekomu vysvetľovala základné pojmy a trávila hodiny nezmyselným odpisovaním niekomu, kto sa len zabáva a nemá ani potuchu, čo chce. Nemusím isto pripomínať neserióznosť ľudí, ktorí sa dohodnú na stretnutí, neprídu a nedajú ani vedieť, že sa nemôžu z nejakých dôvodov lekcie zúčastniť. Zachádza to tak ďaleko, že budem zverejňovať takéto nicky. Kto sa o DS tematiku nezaujíma, nemusí sa obťažovať mi písať urážlivé správy a ukazovať tak svoju prízemnosť. Stretnutie so mnou je dobrovoľné, nikoho nenútim. Svoje kapacity mám obmedzené, nemôžem sa stretnúť s každým.

Šetrite môj čas a hlavne svoj a píšte iba, ak máte reálny záujem.

NIKOHO NA SEX NEHĽADÁM !