Searching

Man
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

Personal information

Age: 43 years
Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: gay/lesbian
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 178 cm
Weight: 72 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sandwich
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
transvestism
fingering

Personal description

BAD_BITCH_TV...... prekladame jako "ZLA MRCHA",vy,co si myslite,ze umite anglicky a napada vas jen to jedno.."spatna devka,kurva,coura,behna"..takze "_ZLA_MRCHA_TV"*21*


NEZ SI SE MNOU ZACNES PSAT(CHATOVAT),PRECTI SI OSOBNI POPIS I OSTATNI V PROFILU,AT SE NEPTAS JAK PRVOK A POSLI MI FOTKU,POKUD NEMAS V PROFILU.NEHODLAM A NEBUDU KONVERZOVAT S ANONYMAMA A DEBILAMA!
TZN. Nemas fotku,NEPIS!!!
POSLEDNI DOBOU MAM POCIT,ZE UROVEN MYSLENI A INTELIGENCE ZDEJSIHO OSAZENSTVA(MUZSKA CAST)KONCI ZAPNUTIM WEBKY A NASLEDNE "RUCNI PRACE" AZ DO JEJIHO KONCE...TAKZE,PANOVE..RUCE NA STUL A ZAMESTNEJTE I ORGAN,KTERY SE JMENUJE MOZEK:O)))
TAKZE.....

!!!!!!DON'T FUCK WITH THE QUEEN!!!!!-NESERTE KRALOVNU



OSLOVUJTE ME.... QUEEN,BOZSKA,JEJI VYSOST,VASE VELICENTSTO,KRALOVNO,MADAM,PANI....

zvyklo si na toto osloveni dost lidi,zvyknes si i Ty!Takze,to "spravnacke chatove"osloveni-kocicko,princezno,prdelko,pusinko,zlaticko atd---NE!!!!! Jsem na to dost alergicka*430*Mohla bych dostat zachvat a to vam nepreju zazit....
----NEJSEM ZADNA PASIVKA ANI SUBKA!!!!!-MOUDRY CLOVEK POCHOPI(debilovi to nedojde),ZE JSEM CO???ANO,JSEM...!!DOMINANTNI!

NEJSEM NA MLADATA,ANI NA TV,TS,CD,ANI NA HOLKY!!!! CHCI SVALY 30+ A NE SPEKY S CHLUPAMA!!!NEJLEPE PRAHA a okoli(NE MORAVA,SLOVENSLO ATD,PROSTE PRAHA)....TAKZE SE NEPTEJ,JESTLI VADI,ZE TI JE 28 CI MENE A ZE JSI MYSLEL.PRISTE NEMYSLI.A ANO,VADI!PROC? PROTOZE NEJSEM NA MLADSI 30-TI LET.ALE NIKDE NENI PSANO,ZE NEMUZU UDELAT VYJIMKU,POKUD BY ADEPT VYPADAL DOST SLUSNE*1*

---Bavim se pouze s tim,kym chci JA..Kdyz koukam na profil a neni tam PRAHA,NEREAGUJI(obcas ano)!
Komu se nelibi moje mluva,stezujte si kde chcete.Treba na hlavnim nadrazi v Praze u vydeje zavazadel,anebo u automatu na sprcky! Je mi to jedno!!Nikdo vas nenuti mi psat! NA ZBYTECNE VYKECAVANI O TOM,JAK TI TO BUDU DELAT A CO SE MI LIBI A JAK TO MAM RADA,NA TO TU OPRAVDU NEJSEM.JSEM NA REAL A CO SE MI LIBI MAM V PROFILU. A KECY JAK MI TO UDELAS,NEBO NEUDELAS..TOHLE NA ME DOJEM OPRAVDU NEDELA.


---Nekoukam na webky a kdyz,tak uz jen proto,ze nekdo nema fotky ksichtu,ale treba "halusku" focenenou z ruznych uhlu a svetovych stran a na ksicht uz nezbylo misto.Takze pro vsechny HONICE,PRVOKY,NEGRAMOTY,NARDZENCE atd.-- *177*--.JINAK JSEM VELICE,ALE OPRAVDU VELICE NEPRIJEMNA A HOOODNE SPROSTA!A NEZAJIMA ME,KDO TO JE.NEOBTEZUJTE ME VASIM HONENIM a VYSTRIKY A JESTLI SE CHCI,NEBO NECHCI KOUKNOUT NA VASEHO KOKO..ehmmm "halusku"! SI MYSLITE,ZE TU JE KAZDA PANNA,ZE KAZDA PRISLA Z KLASTERA ZE JE NEPOLIBENA,NEVZATA ZA RUKU A ZE ZADNA NEVIDELA "halusku"? MYSLETE MOZKEM!!TAKZE JESTE JEDNOU.NEJSEM ZVEDAVA NA VASE PARATKA,HOUZVICKY,ZIZALKY,ZCVRKLE KRIZALY!MAM RADA,KDYZ JE "CO" MUCIT A NE "TO" HLEDAT LUPOU!MAME JASNO?JSEM RADA!!


---Dalsi vec co nemam rada a co me vytaci je,kdyz nekdo uprostred hovoru odejde bez slovna nazdar,nebo vyliz si.Anebo kdyz si prvok nepocka na odpoved a odejde a mu odpovidam a kdyz odeslu odpoved,hlasi mi to offline,tak v ten moment bych toho debilniho prvoka zabila...NEDELEJ to a vydrz.Nejsi jedinej,kdo mi pise!



---PRO VSECHNY:!!!! JDETE UZ DO P....S TEMA VASIMA otazkama a recma ohledne moji profilovky A JINYCH FOTEK!Nauct se treba licit ,jako ja.
*328*!!MUJ profil,MOJE fotka!!*328*Zamerne tu GALERIE NEMAM,ALE KDO VI..MOZNA SE TO BRZO ZMENI.. TO BUDE PAK KECU... JEEEE,UZ TO VIDIM*77*


---Pro "prevlikacky","muzatky","REJPALY","POMLOUVACE","ZARLIVCE" a jim podobne z mistnosti MUZI V DAMSKEM,BISEXU a jinych: Nikdy nikomu z vas nepolezu do zadku!A muzete si myslet o me osobe co chcete.Ja nebudu prijimat ty vase falesne obdivy.Nestojim o to.Nikdy nebudu delat cukrbliky a nikdy nebudu chvalit neco, co se mi nelibi.Nejsem stado.Nikdy se nebudu chovat podle spolecenskych konvenci!!NIKDY!! Nikdo vas nenuti mi psat.


328* !!!!JSEM TV!!!*328*NE SHEMALE-TS!Pokud nekdo nevi,jaky je v tom rozdil,najdi si info na netu!Nebudu to kazdemu vysvetlovat!TAKZE JESTE JEDNOU..JSEM TV A MAM TO I V NICKU

--- a ted neco,co mam rada A CO MILUJU- SEBE,SEBE,SEBE ....A ZASE SEBE:O)))
a pak tohle.....

https://www.youtube.com/watch?v=GgDxv0Qg_Rg&index=1&list=RDGgDxv0Qg_Rg

--- moji vasni je -LATEX,BOTY-CIM VYSSI PODPATEK,TIM LEPSI,KORZETY,BDSM a vse co je s tim spojene....

---Pokud si nekdo po precteni tech par MILYCH slov mysli,ze jsem arogantni,namyslena,sebestredna,sprosta,hystericka "nadhera",co si o sobe mysli,ze je nejkrasnejsi,tak MA PRAVDU!!JE MI U SEDINKY CO SI O ME MYSLITE. UMIM SI RICT O TO, CO CHCI A UMIM SE ASPON OZVAT-DOST HLASITE A RICT SI SVOJE.NEJSEM ZADNA ZAKRIKNUTA CHUDERA...NENAVIDITE ME?!hmmm...A CO JA S TIM?!POMLOUVATE,ROZNASITE DRBY?TO JE ASPON ZNAMKA TOHO,ZE VAS EHMMM..SERU...MCHA CHCAAAAAAAAA

*14*"POUZE HLOUPYM A OSKLIVYM NIKDO NEZAVIDI"*14*

......Tak,doufam,ze to konecne kazdy z vas pochopil a mate jasno...A kdo ne,tak je proste.......KOKOT .................HEZKY DEN VSEM ........
*303**303**303**303* DON´T FUCK WITH A GOD(ME!)*303**303**303**

...PS: PRO REJPAVE "HETERAKY" MAM JEN JEDNU MOUDROU RADU:"tvuj komplex vyresi dusevni ranhojic,ne ja".Takze si nechej sva moudra pro nekoho jineho.Do oci mi to nikdy nereknes,na to nejsi dost velkej chlap.



--------------------------"ZAVIDITE??MATE CO!!"*21*--------------------




*303* Zásady Dominanta *303*

Pokud je to možné, je svému submisivovi na blízku, když ten ho potřebuje.

Vede svého submisiva správným směrem a každý jeho krok ze správné cesty napraví podle svého nejlepšího svědomí.

Nikdy nesmí vědomě submisivovi ublížit a vždy musí respektovat stanovené hranice.

Stará se o submisivův pocit bezpečí.

Nikdy nedovolí, aby se pro něj stal submisiv otrokem, nebo něčím, co by vnímal jako svůj majetek.

Každé své rozhodnutí učiní s ohledem na svého submisiva a je-li to možné, vědomě mu jím nikdy neuškodí.

Submisiv by měl být pro Dominanta partnerem, kterého bude milovat a bude si ho vážit.

Dominant vždy vyslechne názor submisiva, nemusí s ním souhlasit, vyslechnout ale ano.

Dominant nechá submisiva budovat si vlastní osobnost, pomáhá mu ji dotvářet, případně ji uzpůsobí podle svého. Nikdy ji ale neničí ani nenahrazuje vlastními ideály.

Dominant má vždy na paměti, že není neomezeným pánem absolutna a chová se podle toho. Je si vědom toho, že ne všechno si může podřídit a ne vždy má pravdu. Umí si chybu připustit a v případě možnosti ji napravit.




*303* Desatero submisiva *303*



Jeden submisiv může mít pouze jednu Paní, které je cele oddaný.

Názory, přání a příkazy Paní, jsou pro submisiva vždy prioritní. Submisiv má na paměti, že jeho Paní a její potřeby jsou nadřazeny potřebám a zájmům jeho vlastním.

Submisiv za všechny benevolence od své Paní, případně udělené tresty uctivě děkuje a bez výjimky je přijme.

Submisiv nikdy nesmí zpochybnit slovo nebo rozkaz Paní.

Submisiv své Paní nikdy nelže, přizná se i k chybě, kterou jeho Paní neviděla, i když si je vědom toho, že bude potrestaný.

Submisiv vždy plní všechny rozkazy své Paní rychle, pečlivě a přesně.

Submisiv musí Paní vykat a oslovovat jí Paní nebo Madam. A to vždy, pokud Paní neurčí jinak.

Submisiv zdraví svou Paní vždy v kleče, políbením jejich bot, na veřejnosti ruky.

Submisiv vždy chodí upravený, chová se slušně a vždy má na paměti, že je vizitkou své Paní.

Submisiv nikdy nemluví, pokud není tázán, nebo k tomu nedostal od své Paní svolení.



*303* Desatero subinky *303*




Jedna subinka může mít pouze jedoho Pána, kterému je cele oddána.

Názory, přání a příkazy Pána, jsou pro subinku vždy prioritní. Subinka má na paměti, že její Pán a jeho potřeby jsou nadřazeny potřebám a zájmům jejím vlastním.

Subinka za všechny benevolence od svého Pána, případně udělené tresty uctivě děkuje a bez výjimky je přijme.

Subinka nikdy nesmí zpochybnit slovo nebo rozkaz Pána.

Subinka svému Pánovi nikdy nelže, přizná se i k chybě, kterou její Pán neviděl, i když si je vědoma toho, že bude potrestána.

Subinka vždy plní všechny rozkazy svého Pána rychle, pečlivě a přesně.

Subinka musí Pánovi vykat a oslovovat ho Pane. A to vždy, pokud Pán neurčí jinak.

Subinka zdraví svého Pána vždy v kleče, políbením jeho ruky.

Subinka vždy chodí upravená, chová se slušně a vždy má na paměti, že je vizitkou svého Pána.

Subinka nikdy nemluví, pokud není tázána, nebo k tomu nedostala od svého Pána
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


CTI


P0KUD MŮŽ3T3 Č15T TUT0 ZPR4VU M4T3 0PR4VDU 51LN0U MYSL. T4T0 ZPR4V4 5L0UŽ1 J4K0 DŮK4Z, Ž3 N4Š3 MY5L UM1 ÚŽ45N3 V3C1. PŮ5081V3 Ž3? ZP0Č4TKU T0 8YL0 T3ŽK3, 4L3 T3Ď TUT0 ZPR4VU ČT3T3 J1Ž 4UTOM4T1CKY, D0K0NC3 UV4ŽUJ3T3 0 T0M,Ž3 N4 5383 MŮŽ3T3 8ÝT HRD1.P0UZ3 N3KT3Ř1 L1D3 T0T0 D0K4Ž1 PŘ3Č15T, J35TL1 1 TY J5I T0 D0K4Z4L, D3J 51 T3NT0 T3XT D0 5V3H0 5T4TU5U.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ABY SI NEKDO O ME VELIKOSTI NEMYSLEL,ZE JSEM JENOM NAMYSLENA *473*TAK TADY JE JEDNO OPRAVDU VELKE MOUDRO,KTERE BOHUZEL NENI Z ME DOKONALE HLAVY*99*

"Člověk musí daleko odejít, aby našel sám sebe, musí hodně ztratit, aby se dokázal těšit z toho, co mu zůstane, musí vyslechnout spoustu lží, aby věděl, kdo říká pravdu, musí hodně vytrpět, aby zjistil co je skutečné štěstí, a musí se nesprávně zamilovat, aby našel skutečnou lásku..



A JESTE TOHLE:


"Važte si toho koho máte a co vše s ním prožíváte,až to ztratíte pak teprve poznáte,že vám chybí člověk,co za to vše stál a vy to nevnímaly,až zahrabán pod tíhou hlíny,vám všechny krásné chvíle co jste prožily nikdo nevrátí,nenahradí,protože je každý jen jeden originál a ten pak chybí!!!! V životě nic není zadarmo! Tak bojujte za každou nádhernou lásku,žijte at se můžete za svým životem ohlédnout a říct si---dobře jsem žil....




----------------------------TOHLE MLUVI ZA VSE------------------



"NEJSEM dokonalý člověk, udělal jsem spoustu chyb, ale stále MILUJI ty lidi lidi, kteří zůstali se mnou i po tom, co vědí, jaký opravdu jsem....


https://www.youtube.com/watch?v=emWokI8ewec

https://www.youtube.com/watch?v=pq6lsZoWcFE
https://www.youtube.com/watch?v=J9a_ciTBAMU

A co když už nikdy nepolíbím znovu tvé rty
Nebo nikdy neucítím dotek tvého sladkého objetí
Jak bych mohla jít dál
Bez tebe není místo kam patřím

Jednou tě láska zavede zpět ke mně
Ale do té doby budu mít prázdné srdce
Tak jen věřím
Že někde tam venku na mě myslíš

Až do dne, kdy tě nechám jít
Než si řekneme naše další ahoj
Tohle není sbohem
Do té doby než tě znovu spatřím
Když zde budu vzpomínat
A jestli je čas na naší straně
Nebudou žádné slzy k pláči
Které by padaly na cestu
Je jedna věc, kterou nemohu popřít
Tohle není sbohem

Člověk by si myslel, že bych mohla být dost silná, abych se přes to dostala
A stoupat výš, když déšt padá
Ale je to tak těžké být silná
Když ti někdo tak dlouho chybí

Jsem si jistá, že je to jen otázkou času
Ale čas bere čas a já už to nemohu vydržet
Tak se nepokoušej tak tvrdě jak umíš
poskládat mé zlomené srdce dohromady

Až do dne, kdy tě nechám jít
Než si řekneme naše další ahoj
Tohle není sbohem
Do té doby než tě znovu spatřím
Když zde budu vzpomínat
A jestli je čas na naší straně
Nebudou žádné slzy k pláči
Které by padaly na cestu
Je jedna věc, kterou nemohu popřít
Tohle není sbohem

https://www.youtube.com/watch?v=0P9odR9_FQ4