Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Age: 48 years
Zodiac sign: Taurus
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 189 cm
Weight: 82 kg

Sex hobbies and interests

oral sex

Personal description

Velmi nudné čtení následuje.......

V mezích možnosti,nejspíš naprosto normální chlap,který hledá.....?Vím jen,že nehledám chlapa,chlapáka,TV!!!!! a ani jinak vypestřenýho úchyla.Prostě normální ženskou.Kino,kafe,možná milování,povídání,zkrátka únik ze všednosti dlouhých dní.




A na otázky typu KOLIK? Odpověď,20 cm/5 .No jinak hotovej PLÁJBOJ EDA.

PS:Holky,proti boubelkám(pro mne. načechraným) nemám naprosto nic. Jen osobní setkání,potom přináší tak trochu rozpaky a možná i zklamání,když uvádíte jiné míry,nejspíš vašich dcer popř. synů ;-) a realita je vlastně jiná.I boubelka má své kouzlo. Na co,nebo proč se za to stydět.
Mordujou mne otázky typu: JAK SE MÁŠ...., CO TU HLEDÁŠ.....,HLEDÁŠ ŽENU NEBO HOLČIČKU......,CO TU HLEDÁŠ..... Vím,že nehledám a ani nechci bezduché ...ukání,...dání a už vůbec,aby mi kdokoliv,cokolv rval do prdele. Viz pár úsměvných nabídek. Možná to teď frčí,ale jedinej,kdo se do mojí zadele pustí,bude doktor přes kolonoskopii.Áaaa zadarmo :-) .99% chlapa dělá ješitnost,tudíž ani já vyjímka nejsem.Možná odlišnej,ale"chlap". Proto: Ženský!!
Tohle je seznamka.Až budu hledat nápravu na auto,tak pujdu na "eSbazar"......jasne že hledám fajn ženskou,byť by se nejednalo o milování,páč zas až tak zoufalej nejsem :-).