Searching

Man
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 36 years
Zodiac sign: Libra
Marital status: single
Eye colour: blue
Height: 173 cm

Dating Ads (2)

Báječný orálek... Hod 1000,-Kč

Erotic services
Czech Republic Hlavní město Praha

Ráda bych Vám pomohla, alespoň na chvilku, na starosti a stresy zapomenout. Ať už úžasným orálem (viz recenze), olejíčkovou masáží penisu, masáží zad, popovídáním si, mazlením či sexem... *13* Mám ráda, když mohu o muže "pečovat". Takže pokud budeš mít zájem, moc ráda tě položím na záda a budu tě opečovávat. Moc ráda si hraji a chci, aby jsi odcházel naprosto spokojený, odpočatý a uvolněný. Orálek je možný i bez ochrany a až do konce (nepolykám). Dále nabízím sex s ochranou, líbání, autoerotiku... 1,5hod 1500Kč, hod 1.000 Kč, půl hod 700 Kč. Jsem na Praze 4 - Kamýk. PO-PÁ15-19h,SO-NE10-19h. Pro bližší informace prosím navštiv můj profil *21*

Sex hobbies and interests

oral sex

Personal description

*21* Hodina a půl 1.500Kč *21* Hodina 1.000Kč *21* Půl hodina 700Kč *21*
----------------------------------------------------------------
ZMĚNY PRO TENTO TÝDEN

středa 24.4 - úterý 30.4. VYJÍMEČNĚ každý den 10-19h

Ostatní dny klasicky PO-PÁ 15-19h, SO-NE 10-19h. V případě změny, to zde bude uvedeno.

---------------------------------------------------------------
KDE A KDY JSEM
*277* chlapi. Díky za návštěvu mého profilu. Moc ráda Vás poznám osobně. Najdete mě na Praze 4 Kamýk (cca 3km od OC Plaza Novodvorská či 15 min jízdy od OC Chodov), zastávka MHD Libuš (BUS 215 a 197, TRAM 17). Klasické sídliště bez modrých zón. Jsem k dispozici PO-PÁ 15-19h, SO-NE 10-19h, pokud není výše uvedená změna. V jinou dobu to opravdu nelze, jelikož mám své zaměstnání. Tel je zapnutý pouze v tuto dobu. Jsem u sebe doma v nekuřáckém prostředí. Žádný privát, jen já-moje maličkost *4* Sprcha je samozřejmost *24*
----------------------------------------------------------------
CO NABÍZÍM
Když za mnou zavítáš, tak se o tebe ráda skvěle postarám… *13*. Mám ráda, když mohu o muže "pečovat". Takže pokud budeš mít zájem, moc ráda tě položím na záda a budu tě opečovávat, nejraději orálně. Moc ráda si hraji a chci, aby jsi odcházel naprosto spokojený, odpočatý a uvolněný. Orálek je možný i bez ochrany (po osobní domluvě, ale většinou to není problém) a až do konce. Nepolykám.

Je toho mnohem více co nabízím a co si se mnou můžeš užít... sex s ochranou, mazlení, lízání, olejíčková masáž penisu,masáž zad (nejsem profi masérka), líbám se a také si to před tebou ráda udělám, pokud budeš chtít.
----------------------------------------------------------------
CENY
Všechny služby, které nabízím, jsou bez příplatků. Ceny jsou uvedeny za čas semnou, bez ohledu, co se odehraje :) Pokud tě mohu poprosit, měj penízky přesně. Počet vyvrcholení je neomezený (neplatí u rychlovky). Schůzka je možná na max 1,5h. Ceny jsou pevné a nesmlouvám o nich.

Hodina a půl 1.500Kč
Hodina 1.000Kč
Půl hodina 700Kč
Rychlovka do 15min 600Kč ( zde je to opravdu max 15min, rychlovka = rychlá akce)
----------------------------------------------------------------
PODMÍNKY
Pro PRVNÍ setkání se mnou prosím volat 15-40min předem. Objednávky za delší čas nedělám, ani vyjímky. Tel je uveden na konci profilu .Pokud se již známe, tato podmínka neplatí – to se můžeme domluvit dopředu *4*
----------------------------------------------------------------
DALŠÍ INFO
Pokud ti to nezvedám, tak se zrovna někomu věnuji. Zkus to, prosím později či v jiný den. Nevolám zpět. Přijímám pouze česká mobilní čísla. Nepřijímám cizince – velice špatné zkušenosti. Nereaguji na sms. Nezvedám skrytá čísla či pevnou linku.

Vyžaduji pozdrav, slušné chování a hlavně diskrétnost. Čistotu doufám, že zde uvádět nemusím.

Používám základní masážní olej zn. Tomfit. Neobsahuje parfémy. Velice dobře se smývá.
-----------------------------------------------------------
CO *381* = nedělám, nenabízím, co není možné

NEŠUKÁM BEZ GUMY! Foto ani video není možné. Escort nejezdím. Nemám squirt. Sex jedině s ochranou! Nehledám kamaráda. Nehledám vztah, nenabízím doprovod. Přijímám pouze pány - jednotlivce. Nenabízím BDSM,piss, fist, foot, hluboký orál, facesitting, prstění, rimming a ani anál (ani dámský, ani pánský, ani připínák). Šukání pusy opravdu není možné.Nepřijímám panice na zaučení. Nereaguji na fotky či video. Nezasílám fotky. Pokud máš větší M – můžeme to zkusit, ale neslíbím ti to předem. Hodinové šukání mě opravdu nevzrušuje (pardon). Není možné vyhonění na obličej – po zasažení oka to vážně bolí. Schůzka není možná v jiný čas než je uvedeno.
-----------------------------------------------------------
DOPLNĚNÍ INFA
Snažím se všem odepisovat. Platí pro ty, co si nechtějí jen vypisovat. Nereaguji na zprávy typu – Ahoj. Jak se máš? Co děláš? Co nabízíš? Kde jsi? Apod.

V případě, že se ke mě objednáš a bez omluvy nedorazíš = trvalá blokace. Omluva je možná i pár hodin zpětně.

Contacts

Phone number:
+420704464587