Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

User videos (1)

Stories (2)

Bisexuální představa pasivního heteráka

2 years ago 3 2414 29

Předem se omlouvám, že nejsem zrovna spisovatel, a povídku jsem sepsal tak jak šly myšlenky za sebou, ale však posuďte sami. Už dlouho se mi tu nepodařilo najít někoho s kým bych si natolik sednul,…

První vykouření od muže

2 years ago 6 4322 44

Jednou jsem byl celý večer pít s kamarádkou, znáte to, prostě si jen povídáte, pijete jedno pivo za druhým, a pak jdete každý domů s tím, že jsem měl popito možná trošku více než je zdrávo. Tím se ve…

Personal information

Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 170 cm
Weight: 68 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
fisting
oral sex
sex in public
sexy lingerie
group sex
sperm
bondage
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

Mladý kluk z Prostějovska. Fotograf a kameraman, nakloněný jakýmkoliv novým nápadům a zkušenostem *277* Pravděpodobně bych se nebránil ani něčemu novému v ohledu "bisex".

Po spoustě špatných zkušeností si před komunikací prosím nechte buď ověřit profil, nebo buďte alespoň po nějakém čase ochotní jít na webkameru, abychom věděli, že všichni komunikujeme s těmi s kterými komunikujeme. (když jde o pár, tak prosím oba)

Snad všichni se tu snaží posílat nocneřikající míry. Řikal jsě si k čemu to je, a pak mě to napadlo, a o tento tip se podělím i s Vámi: Když si tyto míry (výška, váha, věk) zadáte do BMI kalkulačky, a vyjde vám hodnota vyšší, než 25, tak nemá cenu se snažit 🙂.

Nejvíce mě fascinují profily, které požadují civilní fotku, ale nemají u sebe vyplněného nic a nejsou ani ověřené.