Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 186 cm
Weight: 89 kg

Dating Ads (1)

Hledám "zdravotní sestřičku"

Man seeking woman
Czech Republic Pardubický kraj

Hledám "zdravotní sestřičku", která by mi asistovala při různých perverzních hrátkách a perverzních gynekologických prohlídkách ... Jedná se mi o dlouhodobou "spolupráci" založenou na kamarádsko-přátelském vztahu. Samozřejmě bych se patřičně věnoval také Tobě.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
latex
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Hrátky ve dvou:
Líbí se Ti fist nebo to chceš jen zkusit? Prstění, prohmatávání kundičky, dráždění poštěváčku, zasouvání prstů hluboko dovnitř, dráždění bodu G... chceš zkusit jaké to je a prožít nezapomenutelný orgasmus? Ráda děláš před mužem piss, nebo Tě to také láká zkusit, jaké to je když se na Tebe při tom dívá? Pokud ano, nestyď se a ozvi se. Jsem vysoký, štíhlý sympaťák, s bohatými zkušenostmi, vlastním zázemím.

Hrátky ve třech:
Chceš vidět, jak dělám fist Tvé partnrce? Chceš jí při tom držet roztažené nožky? Chceš, abych jí pěkně kundičku prstil, prohmatával, roztahoval, dráždil poštěváčka? Chceš mi u toho asistovat nebo jí jen držet za ruku a dívat se? Pokud ano, ozvěte se. 100% zdraví a diskrétnost zaručena.

Hrátky ve čtyřech:
Dva perverzní "gynekologové" a jejich "pacientka" hledají novou kamarádku - "pacientku" (Ty štíhlá, do 35let, lehké Bi vítáno) která má ráda perveznější sex jako fist, gyno hrátky, piss a další pikantnosti. Nemusíš být zkušená, sami si Tě zaučíme. Na Tvém stavu nezaleží - vdaná, zadaná, singl - absolutní diskrétnost zaručujeme a též požadujeme. 100% zdraví samozřejmostí. Prostry na setkávání máme k dispozici.

Jehliček se bát nemusíš, ty jsou pro naší stávající pacientku, tedy pokud je sama nebudeš chtít vyzkoušet.

Pánové, ušetřete mě trapných vzkazů a otázek pro naši "pacientku" , není tady a odpovídat vám ani později nebude a samotné muže také nehledáme!!!