Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex

User albums (1)

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sex in public
sneaking

Personal description

Ahojte.
Rád spoznám príjemnú,sexuchtivú ženu ktorá vie čo chce a hlavne že s kým.Nemám záujem o ženu ktorá tuctovo vypisuje každému ako na bežiacom páse a už sama nevie komu čo napísala a nasľubovala.
Som slobodný muž s väčším sexuálnym apetítom,večne pri chuti a najradšej si to užívam viackrát za sebou.Nie som tip ktorý sa po hodine otočí chrbtom svojej partnerke.Som zlý a neposlušný tak pokus odstaviť ma by bola tiež márna snaha *1*Vtedy jej už nič nepomôže.
V mojej osobe ti viem ponúknuť pozorného muža s veselou povahou,pozitívne naladeného so zmyslom pre humor a s fantáziou samozrejme.
Keďže som slobodný tak zatiaľ si hľadám milenku ktorá by si občas rada užila ale tiež by som rád spoznal ženu ktorá by bola aj za vzťah.V tom prípade by som rád zrušil môj profil a mal tu s ňou spoločný ako pár keďže mne by sa to veľmi páčilo.
Vek vôbec neriešim keďže u mňa rozhodujú sympatie a chémia a nie čísla ako u väčšine bohužiaľ.
Ak som ťa zaujal a rada by si sa stretla so mnou,kľudne napíš.V každom prípade som za osobný kontakt tak nie som tip ktorý potrebuje mesiace vypisovať a nakoniec si ani nebudeme sympatický ak sa stretneme.Civilnú fotku posielam podľa vlastného uváženia a určite nie na správy tipu foto a podobne.Tiež mám svoje zásady.Všetko v mojom profile je reálne a pravdivé o mne.
Teším sa na teba,pusa ti pod bruško.