Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Sex:
Age: 34 years 33 years
Zodiac sign: Gemini Cancer
Sexual orientation: hetero bi
Height: 186 cm 178 cm
Weight: 82 kg 62 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sex in public
sexy lingerie
group sex
SM
bondage
sneaking
dominator - slave

Personal description

Vítáme Vás na našem profilu, kde vám prozradíme něco o nás.

O tom jestli má žena prsa B nebo C a muz 18 nebo 20cm to ale nebude. Tohle si myslíme, že neni uplně podstané, nebo by to asi nemělo byt podstatné, pro protejšek který hledáme.

Když jsme se rozhodli, že by jsme chtěli zkusit něco nového ( rozuměj ve vice lidech) chtěli jsme zde najit pár. A jde to, pár se tady dá v rámci možnosti snadno najit, ale asi máme trochu jine požadavky než ostatní. Vztah nám klape a nehledáme tady jen možnost se "legálne" vyspat s někým jiným. Erotika má prece tolik podob a taky kdyz chci s někým neco takoveho rekneme osobniho a intimniho zazit, musim si s nim lidsky trochu rozumet. Což se ukázalo jako trochu komplikovanejsi.
Proto jsme si rekli, par by byl fajn neni to spatne ale klidne zkusime najit i muže nebo vlastne i ženu, nebo vlastne kohokoliv kdo bude mít podobne vnimání toho " zakázaneho" stejne jako my :)

A koho by jsme teda rádi našli? Někoho v našem veku a z našeho okoli ( jsme z Koprivnice ) Hledáme nove zážitky, neradi tlačime na pilu neni kam spechat. jde o fajn zazitek a nekdy muze byt zajimave smirování, jindy masturbace, nekdy blbnuti venku, navsteva sauny, zajimavé rande, navsteva restaurace nebo spolecny sport,proste cokoliv ( tech par vyjmemenovaných veci neni to top co hledáme to me jen tak napadlo ale erotický podtext muze mit jakákoliv cinnost ). Proste neco noveho.


Nemáme problem poslat civilni fotku, nemáme problem zvednout telefon a zavolat si, to tak nejak asi probehnout stejne musi pokud se chceme s nekým sejit.