Personal information

Age: 35 years
Sexual orientation: bi
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 173 cm
Weight: 70 kg

Personal description

Vážení potenciální "budoucí-ex" a zájemci o kdoví co,
...
oslovit mě může asi každej, ale měj na paměti, že nejsem normální a neumím to ani předstírat. Pokud se sejdeme, počítej s tím, že řeč stát nebude. Nemám žádný předsudky, za to mám dlouhej seznam fobií a fakt si to s nikým nerozdám za každejch okolností, tak se pak netvař překvapeně, že do toho nevlítnem vedle ložnice, kde spí tvoje maminka, ve sklepě, v autě, nebo nedejbože venku.

Nehledám nikde nic a už vůbec by mě nenapadlo extra zrovna tady hledat jednorožce 🦄
Z usilovnýho hledání totiž nevyjde nikdy nic dobrýho. Očekávání? Když už výjimečně nějaký mám, můžete vzít jed na to, že jsem připravenej na ten nejčernější možný scénář, který by mohl nastat a zároveň jsem s ním už i předem smířenej.

☯️ Prostě to mám vesměs tak nějak u 3,14či a když už se něco má stát, tak to prostě přijde. Osud. ☯️

Pokud ale máš pod spodním prádlem porost, můžu ti garantovat, že Tvůj osud má s tebou rozhodně jiný úmysl a já do něj určitě nepatřím.

Jestli jste dočetli až sem, beru to tak, že jste byli varováni a je na Vaše vlastní riziko si se mnou zkusit něco začít. Pokud ale dokážete odhodit stranou svý ego a sex je pro Vás něco víc, než jen tělesná potřeba, pevně věřím, že máme příležitost se skvěle odreagovat. V útěku před realitou jsem totiž vážně Mistr. A na závěr jeden slavný citát:

“Koho večer svědí prdel, tomu ráno smrdí prst."
- nějaký random tibetský mnich

Stay weird 👾👥