Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Age: 55 years
Zodiac sign: Scorpio
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 175 cm
Weight: 85 kg

Sex hobbies and interests

fisting
foot-fetish
sexy lingerie
nylons
bondage
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Hledáš diskrétní přátelství bez narušení stávajícího života a toužíš občas po netradičních, až perverzních praktikách, které jsou doma nesplnitelné? Nebo jen posouvání svých hranic?

Šátek přes oči, lehké svazování, stimulace bradavek, třeba i podvázání prsů, různé hračky (i perverznější), prohlížení, roztahování, prstění, fisting (pokud jej máš ráda), stimulace klitorisu a bodu G až k tvému výstřiku či orgasmu... Prostě "hraní" a vše je o dohodě, musí to bavit oba.

Taková, která si dokáže přiznat, že jí koktejl studu, nahoty, mírné bezmoci, špetky strachu a nejistoty, určité dominance a odevzdání se silně vzrušuje a která ráda obětuje své pomyslné panenství v oblasti svých, třeba doposud neuskutečněných sexuálních představ.

A taková, která ví, že ženské nohy nejsou jen nástrojem k přemístění se z bodu A do bodu B a vagína není jen orgánem k rození dětí.

Nehledám dopisování, vrbu, kuchařku, sponzorku, zoufalkyni, zlatokopku, sex za hodinu v autě atd., ale obyčejnou ženu s odvahou a chutí na občasná setkání, která to má v hlavě srovnané, ví, co jí chybí a co hledá a je, mimo jiné, i schopna duchaplné konverzace nejen zde, ale třeba i u vínka...

Pokud jsem při brouzdání navštívil tvůj profil a ty ses v těchto pocitech našla, pošli aspoň smajlíka a uvidíme, co dál.