Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
sneaking
uniforms
high heels
transvestism
transexuality
fingering

Personal description

Momentálně ne pracují

Přiznej si to sám:
Ulítáváš na tajné perverzní fantazii? Pokud ano, nabízím ti: Pověz mi o ní a pak ji spolu prožijeme.
Mojí největší radostí jsou právě BDSM hry, kde se uplatní také fetiš a prvky perverzního sexu. Stačí rozdělit si role ve dvou, anebo ve větším počtu osob a pak se pustit do akce, která zohlední představy a touhy, se kterými do hry vstupoval klient, ale i já. Průběh setkání obvykle kombinuje uchystané scénáře s improvizací.
A ke slovu pak přicházejí pouta, provazy, bičíky, skřipce, kostýmy či uniformy. Dojde i na uctívání nohou, silonky, prádlo i střevíce na podpatku.
Ucítíte oheň i led, ostré i vlídné slovo, dotek, bolest i rozkoš, zotročení a ponížení, ale i cit a empatii.
Pokud poznám, že se v tobě skrývá věčně nadržená kurvička, bez prodlení dostaneš prostor se jí doopravdy stát, a to se vším všudy. Zkusíš si feminizaci, zjistíš, co je strapon. Anebo fisting. Pokročilejší třeba i bi-sex nebo dokonce skupinový sex, bude-li s kým. Pozor, se mnou nikoli. Do mé dominantní role sexuální aktivity nepatří. Nepochybuj o tom, že se ale budu královsky bavit i tak, jako pokaždé. S vášní, chutí trápit tě a užívat si. Nikdy ne dvakrát stejně, to by přece byla nuda. A tu nikdy nevítám, ráda se naopak bavím. Jezdím escorty i na hotel. Nabízím také doprovod na akce.

Máš zájem něco společně uskutečnit? Pošli mi zprávu na Whatsapp anebo SMS, popiš svoji představu a také jak dlouho si chceš hrát. Preferuji akce delší než hodinové.

NENABÍZÍM SEX, BEZ