Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

User albums (1)

Personal information

Age: 59 years
Zodiac sign: Scorpio
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Height: 180 cm

Sex hobbies and interests

oral sex
sexy lingerie

Personal description

Za 1.: NEJSEM TU ZA PRACÍ A NENABÍZÍM ANI NEHLEDÁM JEDNORÁZOVÝ SEX .
Za 2.: ODEPÍŠU JEN POKUD TO JÁ UZNÁM ZA VHODNÉ A KOMU UZNÁM ZA VHODNÉ. TAK SE MLADÍCI, VY MALÍ, ZADANÍ, Z DALEKA A DALŠÍ PRO MĚ NEVHODNÍ A NECHTĚNÍ NEZLOBTE A NEŽ MĚ OSLOVÍTE, NAPŘED SI MĚ POŘÁDNĚ PŘEČTĚTE!!!!! !

Za 3.: to podstatné: Chci muže pohodového a na pohodu, který tu není jen za vidinou chvilkového anonymního sexu(protože vše ostatní je pro něj velká námaha), muže nezadaného, nehrajícího to na všechny světové strany, schopného být věrný, pouze heterosexuálního, věku + - 50-60, ZDRAVÉHO- FUNGUJÍCÍHO!!!:), vyššího, než jsem já (a jsem fakt vysoká!!, tak si pánové nepřidávejte, na schůzce jsem pak velmi zklamaná!! a vy překvapení:))) a nejlépe z okresu Šumperk, abychom to k sobě neměli daleko. S vlastním, samostatným zázemím.
Ne, nejsem vybíravá, jen vím, koho hledám. (I když, proč bych nebyla?!:) ) A co tu požaduji samozřejmě sama splňuji, tak neremcejte!:))
Jsem šik, veselá, milá, inteligentní, pohodová a hledající pohodu, mám fajn práci, pár faldíků a mladší už nebudu:)).....tak někoho podobného:).
P. S. když mi někdo napíše Ahoj, či mi rovnou strčí pod nos fotku své "chlouby" a jinak vůbec nic, já se kouknu na jeho profil a tam žádná informace o dotyčném, nereaguji. Proč bych to dělala...psát někomu, pro koho je nad jeho síly napsat o sobě pár slov....tak se potom, pánové, nečilte, že neodepisuji!!