Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
sex

Personal information

Sex:
Marital status: unmarried partners unmarried partners
Eye colour: brown blue
Hair colour: brown brown
Height: 183 cm 181 cm
Weight: 78 kg 69 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
fingering

Personal description

Jsme pár, který letos oslaví 10 let společného soužití. Máme rádi pohodu, klídek a upřímnost. Jsme schopni domluvit se skoro na všem. Jsme VŠ vzdělaní s jazykovou vybaveností. Můžete nás oslovit v anglickém, španělském a ruském jazyce. Pokud se tak stane, máte 100% jistotu odpovědi a reakce. Jsme pár, který nebude reagovat na vzkazy, kde se vyskytují gramatické chyby, vulgarismy atd. Máme rádi sex, intimitu, napětí a vzrušení. Pokud se domluvíme na společné akci či realizaci nějakého nápadu, budeme striktně požadovat dodržení předem domluvených podmínek a pravidel. Při vzájemném setkání nám jde především o pohodu, žádný tlak, spěch, hrubost a další formy nevhodného chování a jakéhokoliv nátlaku či negativních projevů.

Ve chvíli kdy se společně setkáme nebo domluvíme na nějaké akci, tak si to chceme užít a prožít. Uvědomme si, že pokud se žena či muž nabídne k dispozici, vždy se musí jednat o akt něhy, rozkoše a maximálního vzrušení. Není přeci intimnější a více vzrušující situace, když se žena vysvlékne a nabídne se přítomnému osazenstvu. Je důležité aby si každý účastník tohoto okamžiku vážil, patřičně si ho vychutnal a zároveň i svým přístupem a chováním dal najevo že si této možnosti váží a nebude pouze brát, ale i dopřeje.

Máme spoustu koníčků, zájmů a hobby kterým se věnujeme a velice nás baví. Zde jsme hlavně z důvodu intimních společných setkání. Nehledáme tady nikoho na společné chození do divadla, nadměrné chatování atd.

Jde nám pouze a jen o reálné setkání, zážitky a prožitky!!!

Velice nás baví dokumentování takových setkání. Proto níže vypíšeme několik variant, které bychom rádi uskutečnili a zvěčnili.

1) Chceme se domluvit s candaul párem, kdy si žena vyrazí bez svého partnera a dodrží se dějová linie. Záleží už na vás, zda se bude jednat o přání ženy či partnera. My vše připravíme, domluvíme, zařídíme a hlavně zaznamenáme. Materiály předáme a vy můžete svojí drahou polovičku překvapit. To v případě že o této akci neví. Nebo už vás bude očekávat a vy mu vše hezky od vyprávíte a od prezentujete.

2) Rádi podnikneme focení s 3-4 muži, kdy se nejedná o focení sexuálního aktu, ale o vyzvednutí převahy mužů nad ženou.

3) Dále se velice rádi seznámíme s mužem, který je majitelem abnormálně vzrostlého penisu. Bude se jednat o detailní foto penisu při orálním sexu. Tzn. chceme někoho kdo má opravu velký péro a nechá si to dělat pusou dokud se nenafotí potřebné foto.

4) Toužíme po dívce či ženě na společný sex ve 3.

5) A na závěr bychom se chtěli domluvit s dívkou či ženou, která je ochotna nafotit sérii fotek na téma sperma. Pokud to vyloženě nebude vyžadovat, tak se jí nikdo ani nedotkne. Ale zároveň musí být ochotna vystavit své tělo několika mužům, kteří na něj budou stříkat.

Pokud máte nějaký nápad, nebo se chcete zúčastnit akce tohoto typu a dalších jiných, budeme velice rádi, pokud nás oslovíte.

Prozatím vše.