Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Sex hobbies and interests

anal sex
SM
dominator - slave
fingering

Personal description

Dlho som ladil tento profil. A nakoniec som si povedal : Fuck it! Napisem pravdu. Aspon to bude osviezujucejsie.

Som tu kvoli zenam, ale nehladam nic vazne, zatial. Pravdupovediac, nemam cas na partnerku a laskou som sa velmi sklamal, preto ju zatial nechcem.

Kazdy mame svoje potreby a potrebujeme ich uspokojit. Takze k veci : Hladam kamaratku s benefitmi, zenu, ktora ma rada sex, nie je puritanka, vie co od zivota chce a momentalne nehlada nic vazne, ale rada si uzije vasnivy sex.

Nie som ziadny zufalec, co by tu prosil a pchal sa kazdej do riti. S mojim zivotom som spokojny. Som stastne nezadany, mam super pracu, konicky a nepoznam co je to nuda. Udrzujem si okolo seba len stastnych a veselych ludi, bez zavisti a zla.

Nechcem ziadnu, ktora ponuka sluzby za odmenu, som prilis dobry na to, aby som za to platil, nepotrebujem to. Nechcem ziadnu mladucku pipku, co strieda chlapcov a zakazdym sa "zalubi" a pritom nevie co chce.
Chcem spoznat zenu, ktora si uz niecim presla, je vasniva, ktora sa nerozdava kazdemu, ale nema cas a moznosti uspokojit svoje potreby. Som otvoreny vsetkemu, dokazem priucit a rad sa priucim.

Ak ta to zaujalo, hladas to iste, budem sa na teba tesit.