Dating Ads (1)

Real

Man seeking man
Slovakia Banskobystrický kraj

HLADAM SPARINGA CHLAPA DO FITKA NA SPOLOCNE CVICENIE. TY DO 45 ROKOV. PEKNE TELO, POSTAVA, SVALY SPOLOCNE TRENOVAT A PUMPOVAT A PO TRENINGU DISKRETNE UVOLNENIE. MAJ TIEZ AUTO. OKRESY: LC, RS, PT.

Personal description

Prides ku mne. Masaz ti zacnem najprv cez nohavice. Zasuniem ruku do boxeriek. Zacnem ti masirovat gulky a pretahovat predkozku cez zalud. Ked bude aspon trochu tvrdy vyzleciem ta. Mozes si dat na zaciatku sprchu. Sam alebo s mojou pomocou. V sprche ta budem opat rukou stimulovat. Potom ti ho naolejcekujem. Na posteli zacneme s vibracnym vajickom ktore ti zasuniem do natiahnuteho kondomu, aby bolo tesne na Tvojom zaludi. Bude ti drazdivo vibrovat na tvojom tvrdom a nadrzanom a citlivom zaludi. Kym vibracne vajicko Ta bude postupne dostavat do varu, jemne ti pomasirujem bradavky alebo tvoje tazke a plne gulky s Tvojim hustym bielym gecikom, kt coskoro bude chciet ist z Teba von. Potom natiahnem na koren Tvojho vtaka gumeny jemny stahovaci kruzok aby ti pomohol a udrziaval co najdlhsie tvrdeho vtaka. Masaz je najprv mojimi rukami, dlanami, prstami a mozem doplnit a spestrit mojimi ustami. Potom nasleduje masaz vakuovou vibracnou pumpou. Vdaka nej spoznas maximalne rozmery v dlzke a hrubke svojej pychy. A urcite budes prijemne prekvapeny akeho hrubeho a dlheho macka nosis vo svojich slipoch, ci boxerkach.
Teraz uz budes riadne nastartovany a jedine co budes chciet je, nadrzane ho vrazit do gumenej tesnej ale jemnej vaginy. V nej Ti bude Tvoja naolejcekovana pycha krasne tesne klzat a mlaskat. Tuto lačnu jaskynku Ti mozem podrzat medzi mojimi stehnami a nalozis do nej svoje delo tak isto, ako keby si sukal ozajstnu. Masaz konci bud pred vystrekom alebo s vystrekom. Ako sa rozhodnes. Je to len a len na Tebe. Ale uz teraz som presvedceny, ze nebudes chciet skoncit pred vystrekom. V najlepsom prestat?! Kto by to robil ?Tvoj mohutny vystrek moze byt kam chces. Na seba, na mna, do vakuovej vibracnej pumpy alebo do nezbednej a lačnej picky. A este vselikde inde.
(Mh? Tak ako? Docital si to az sem? Ak ano, je to potom velmi dobre znamenie.....)