Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sex:
Age: 35 years 26 years
Sexual orientation: bi
Marital status: single single
Eye colour: green blue
Hair colour: blond brown
Height: 185 cm 170 cm
Weight: 70 kg 70 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
sneaking
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

PRO NECHÁPAVÉ:CHLAPA NEHLEDÁME!!!!

*277*Požadujeme a nabízíme 100% diskrétnost a zdravotní stav.Zázemí máme.Chceme si okořenit život a zkusit něco nového s někým jiným.*1*My zatím bez zkušeností *9*Zde hledáme bi ženu či pár.
Jestliže nemáte galerie počítejte s tím že chceme vaše *7*Pokud nejste ochotní zaslat foto celé postavy,at už er.nebo civil,nepište, nemá to cenu.Bez něj se nebudeme scházet. Vy vidíte nás,my chceme vidět vás.Proč civil?Aby jsme zjistili zda jsou sympatie už od pohledu.Proč žádáte er.fotky od nás,když mi je máme v galerkách,vy ne a ani nejste schopni ho zaslat?

Opravdu jsme pár,nemáme problém s naším ověřením.Pokud nejste schopni napsat svoje představy atd..je to ztráta času.My mobilní.Nebojte se našich úchylek,nemusíme dělat vše co se nám líbí.Jde jen o domluvu.

Buďte na nás prosím hodní a dopředu říkáme že jsme dost časově vytížení tak s tím počítejte.Netlačte na nás a nebuďte naštvaní že nemáme zrovna čas když se chcete sejít *10* Nebo si nemyslete že nám jde jen o psaní atd..jako spoustu profilů tady.Je to opravu tím časem *17*

Pro ti kteří nevěří opravdu jsme pár *39*ověřený profil a naše fota jsi opravdu on nevycucal z prstu*3* Víme že je tu spoustu podvodníků,i my máme bohužel tyto špatné zkušenosti :(Kdo chce vědět víc ať napíše sz :)

Hledáme přátelé na vše,né sex na první schůzce pokud se na tom dopředu nedohodneme.Napište,nebojte se nekoušeme :)

Slibotechny nepsat!

POKUD BUDEME HLEDAT MUŽE,NAJDEME SI HO SAMI!!!!!