Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Height: 188 cm
Weight: 92 kg
Skype: pepa_zoulik

Dating Ads (1)

Plzeň - akce venku, taxi...

Man seeking man
Czech Republic Plzeňský kraj
Men
Couples men & men
Groups
Without trans
Age 18–45

Čus. Mladší borci na akci venku - Plzeň (Slovany nebo centrum), případně Koterov, Rokycany ... ? Nahota, honění *49*...vykouřím *92* , vylížu, nechám se pochcat, perverz. Vše na chuti a domluvě s podmínkou zdraví, čistoty, bez FO.
Vše dle časové shody a fér domluvy. Upřednostním charisma před krásou, sám nemůžu nabídnout modeling a velké proporce. Diskrétnost plně zaručuji. Ostatní info mám v profilu - čti!
Taky bych rád sehnal taxikáře nebo BOLŤáka, kterého bych mohl dle potřeby využít na klasický převoz (cestu si hradím!) a cestou mu mohl / musel vykouřit ptáka *265*apod.
V případě vážného zájmu napiš nebo zavolej kvůli domluvě.*71*
Díkes *114* *14*

Sex hobbies and interests

deepthroating
dominatrix - slave
oral sex
piss
sex in public
group sex
SM
sperm
fingering

Personal description

Zdravím všechny solidní "amatéry" *277*

Na profilu mám uvedeny snad všechny zásadní informace, které zde lze prezentovat, včetně kontaktů. Jsem BI, ale faktem je, že na kluky přece jen víc. Čas od času dám inzerát, kde jsou vidět další zájmy, i když je tady zázrak někoho najít resp se s někým vůbec rozumně domluvit.
Rád bych zdůraznil, že vždy jsem měl štěstí a vyhovuje mi, když něco zajímavého uskutečním s někým v nějakém rozumném věkovém limitu...dejme tomu do cca 45 roků, ale to je jen přibližně daný mantinel, vždy jde o mnoho dalších aspektů. Ani přehnané mládí není záruka krásy nebo spíš sympatií a naopak. A o charisma a sympatie mi především jde. Sám nejsem výstavní kousek, ani nemám nadměrné proporce ve smyslu, jak je tady nejvíce žádáno, tj třeba mít velkýho ptáka *71* . Každý jsme nějaký a z toho je třeba vycházet.
Rád poznám kohokoliv, kdo je trochu solidní, férově jedná. Mám rád i perverz a jsem rád úplně nahý, jak je zřejmé z mnoha věcí. Odmítám socky, kteří z druhých tahají peníze - tohle jsem nikdy neměl zapotřebí a nikdy to ani nehodlám dělat! Neškatulkuju - jak v sexu, tak v běžném životě. Pokud jde o klasickej anální sex, nic moc mi to neříká. Rovněž bych rád zdůraznil, že NIKDY nic neslíbím nikomu a nesejdu se anonymně, pokud člověka předem nevidím - stačí civil fotografie. Sám pošlu jakoukoliv fotku a považuji to za čestné jednání. Samozřejmě případnou diskrétnost plně zaručím. Dál platí to, že neuznávám, pokud někdo vyžaduje dojezd do vzdálených míst, které on sám má přímo u nosu či tam bydlí a není ochoten kompromisu. Zásadně nefinancuju a nechodím do žádných soukromých odkladišť typu privát, sauna a pod. ! Na to využívejte prostitutky. Takzvaný sex po netu aneb virtuální zoufalství neprovozuju!

Ještě bych rád dodal jednu věc - ocením, když budete aspoň trochu originální. Omletá trapná fráze typu "Co hledáš?" nebo drzost "Máš místo" s tím že se dotyčnej hned cpe ke mě domů je odpornost a většinou okamžitě odradí od další komunikace... *385*

Je toho mnoho, kdyby Vás zajímaly některé další věci o mě, klidně se ptejte, odpovím skutečně na cokoliv.

:*2*



Mějte fajn dny *4*