Searching

Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 41 years
Zodiac sign: Scorpio
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 177 cm
Weight: 78 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sex in public
group sex
sperm
sneaking
fingering

Personal description

Jsme mlady pohodovy par z Prahy a hledame k sobe pouze dalsi par nebo samotnou kocicku na mazleni*73*.Hledame realny par a ne fiktivni profily, kde se samotny muz vydava za parecek.*23*A ze takovych pacientu tady je ...V tomto pripade nas prosim neokradejte o nas drahoceny cas slibovanim neceho co nelze uskutecnit!!! Jsme casove dost vytizeni a kdyz se s nekym domluvime na osobni schuzce tak s tim pocitame, protoze jsme z toho duvodu museli odlozit mnoho jinych aktivit.Uvitame par co je uprimny a hraje fair play.


!!! *14*POZOR*11* !!! Oba si radi doprejeme cigaretku, pokud vam tento fakt vadi, tak nas ani nekontaktujte.*329*

Kde bydlet mame, ale rozhodne si nikoho nebudeme brat do bytu.*9*To je mozne az v pripade, ze se dobre pozname a budou z nas kamaradi...Preferujem osobni poznavaci sraz treba nekde u kafe ci u sklenky vina a pak se uvidi co dal.Kdyz prezkoci jiskra mezi oboumi partnery, tak se nebranime hned pri prvni schuzce podniknout neco vic.Pokud po nas budete chtit civilni realne fotky, tak je posleme jako druhy a az po telefonickem rozhovoru, abychom vedeli, ze na druhem konci nesedi u klavesnice jen dalsi zoufalec co si chce rozsirit svoji perverz galerku za ucelem masturbace. 

Nelamejte z nas osobni informace.K tomuto slouzi osobni setkani a sami si pak muzeme urcit co je pro nas dulezite vedet.Jde preci jen o sex, takze nas nebude zajimat kolik ste stihli zplodit deti, jejich jmena a kolik let je vasi babicce... Kraviny nas nezajimaj a opravdu si nepotrebujeme zasravat hlavu.Na nejake zdlouhave dopisovani za ucelem vyplneni vasi nudy nejsme casove flexibilni...Jde nam o realne setkani za ucelem splneni svych sexualnich snu...

Nase predstavy jsou: Mazleni- holky spolu, kluci se k nam pridaji.Chceme to v jedne mistnosti, zadne deleni s vymenou do jineho pokoje.Sukame pouze s kondomem.Styk bez ochrany neexistuje!!! Do Mileneckych azylu se nam moc nechce a radeji zapadnem do nejakeho pekneho Penzionku.

On- blondak, modre oci, vyska 177cm, spise dominantni. Miluje drsnejsi sex, na neznustky si moc nepotrpi...*18*

Ona- brunetka, zelene oci, vyska 167 cm, spise submisivni.Miluje oboustranny oralni sex, cucani kozicek, libani a mazleni, pak radeji tvrdsi mrdani...*3*

Na zpravy odpovidame oba a ne vzdy jsme spolu, takze az se bude planovat sraz prosime o chvilku strpeni pri doladeni vhodneho terminu.
Asi jsme to napsali, az moc z ostra, zkusenosti zde na strankach nas k tomu bohuzel donutily... 

POKUD JSTE SE DOSTALI AZ SEM A CHCETE NAS VIDET LIVE, TAK SE NEOSTYCHEJTE A NAPISTE!!!*18*