Searching

Man
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 34 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 186 cm
Weight: 83 kg

Dating Ads (2)

Jako holka

Man seeking couple
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledam aktiva, ktery by si ze me chtel postupne vychovavat holku. Zacit honenim, kourenim a postupne me pak zacit oblekat do damskeho pradla a pridavat praktiky. Klidne mi muzes dat na obleceni tve pritelkyne a ja budu delat, ze jsem ona. Nebranim se nuceni, klidne ti budu prispivat na damske pradlo a hracky, ktere mi koupis. Ty s mistem Praha a okoli

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
dominator - slave
transvestism
transexuality

Personal description

Ahoj:-)

Jsem normální kluk, ktery by rád poznal, jak se v sexu cití holka. Chtěl bych zjistit, jaké to je, když klukovi kouří jeho chloubu a kdyz ji ho pak kluk strci do zadecku. Chci citit, jake to je,kdyz bys mi pak vse nastrikal do zadecku nebo na do pusy. Pokud by ti to nevadilo, rad bych se u toho choval jako holka, oslovoval bys me jako holka a klidne bych mel i damske pradlo, kdyby se ti to libilo. Jsem pomerne submisivni, takze by vse bylo podle tebe. Klidne ti budu slouzit, uklizet, delat, co se ti libi.

Bohuzel bydlim s pritelkyni, takze nemam prostor.Take bych od tebe ocekaval, ze nebudes promiskuitni, tedy idealne zenac. A klidne mi muzes dat pradlo sve manzelky a nebo pritelkyne a pomilovat me v nem.

Jinak mam stihlou az sportovni postavu, 30/186/83/16/4. Hnede kratke vlasy a zelene oci.

Pokud te to zaujalo,tak mi napis :-)