Searching

Woman
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex

User albums (2)

Personal information

Zodiac sign: Sagittarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Eye colour: green
Height: 174 cm
Weight: 80 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sandwich
sex in public
group sex
swingers
sneaking

Personal description

Ahojte vsetci. Som zenaty a manzelka nevie o tomto nicku. Sme tu aj ako par ale tam nemozem komentovat pekne zeny. Milujem velke poprsie, vlastne velke ceciska, vemena, kozyska... Ale iba prirodzene!!! Milujem aj baculate ritky a velke boky. Proste zeny ako maju byt - krv a mlieko. Zena je to najdokonalejsie co priroda vytvorila.

Kazda zena je krasna! Len si musi najst svojho obdivovatela. Pozriem si velmi rad galerie zien tu na amateroch a pokial mi aj nejaka nezapada do mojej predstavy o krase zeny, kliknem a som dalej. Neurazam, nehanim, myslim si, ze kazdy ma pravo sa ukazat a prezentovat, ci je mlady a ci stary, ci je pri tele, alebo stihly. Je tu to miesto prave na to.

Chcem este vyjadrit verejne moj velky obdiv vsetkym tu pritomnym amaterom, ktory sa nehanbia a fotia s odrytymi tvarami. Klobuk dole pred vami!

Chcel by som tu najst vzrusenie, prilezitost a potesenie. Som heterosexual. Predstava ale, chytit si do ruk ztoporeny kokot, vo mne vyvolava velke vzrusenie, takze neviem ci som cisty hetero, ako som si doteraz myslel. Skusenosti nemam.

Milujem drazdenie pičky vsetkymi sposobmi a milujem lizat a cmulat klitoris. Damy - milujem vase orgazmy. Zboznujem ked sa zena na mne napichuje a nadomnou hojdaju sa jej velke ceciska.