Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
sex
talking

User videos (1)

Personal information

Sex:
Age: 48 years 49 years
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners unmarried partners
Eye colour: blue green
Hair colour: blond natural red
Height: 185 cm 165 cm
Weight: 88 kg 54 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
sandwich
group sex
sperm
bondage
swingers
fingering

Personal description

11.4.2024 - po delší zdravotní pauze jsme hledali novou lokaci, kde si budeme moct zase zařádit.
Tentokrát padla volba na Kutnou Horu, kam to bylo pro našeho oblíbeneho společníka Jakuba dopravně v pohodě. Super apartmán blízko centra v naprostém soukromí a diskretnisti. Díky šťastné náhodě se na poslední chvíli mohl přidat i Honza a pak už to nemělo chybu!!! Klára říká že je od kluků vymrdaná do morku kostí🤣 .... a tak to má být! Příště bychom chtěli třeba akci na dva dny a když se přidá i Jirka z ČB, tak to bude TOP akce. 10.1.2024- rychlé neplánované pozvání na víno od kamaráda .... ani se neptejte jak to dopadlo, než jsem se vrátil z toalety tak měl péro v jejím krku :-), pak mrdání na chodbě, v garáži , ve výtahu ... trochu psycho :-), ale život je krásnej
11.1.2024 - První výlet v novém roce opět do našich oblíbených Českých Budějovic, do perfektního apartmánu, ve kterém je dostatek místa i pohodlí pro naše hrátky. Chtěli jsme stejné složení jako v listopadu. Bohužel to úplně neklaplo. Ale Jirka opět řádil a s ním společně jsme Klárku úplně zničili..... v dobrém 😈
30.11.2023 - České Budejovice. Takhle by to mělo vypadat! Jednoduchá, rychlá domluva se dvěmi velmi výkonnými mladými muži, kteří přijali naše pozvání do sestavy 1+3. Úžasný mrdání do ranních hodin. Honzo a Jirko, diky. Když budete mít chuť, rádi s vámi zase něco vymyslíme.
3.11.2023 - Tábor, úžasný tvrdý mrdáni ve třech s kámošem na domácím hřišti. Mělo to náboj, nápad, vyvrcholení i drive. Příště ve stejné sestavě a třeba i s někým dalším v partě.
6.10.2023 - Bechyně, hodně jsme se těšili, protože půst po pořádný divočině byl už opravdu dlouhý. Chtěli jsme sestavu ona+3. Už nějaký čas jsme komunikovali s Tomášem a vypadalo to, že on by mohl být správná volba i vzhledem k tomu že do Bechyně to má jen pár km. Sestavu doplnil Kuba, který s námi už bývá, dá se říct, pravidelně. Bohužel se z něj vyklubal s*áč , který celou dobu mlžil a nakonec si hodinu před termínem schůzky vypnul telefon. Nicméně nám to večer nezkazilo a Klára si společně s námi zase užila DP, DPP, mokré orgasmy a mrdku všude...přesně jak to miluje. Takže nakonec to všechno hodnotíme pozitivně:.-)
2.9.2023 - Tentokrát nás to zaválo do Trutnova. No co dodat... Martin byl moc sympatický a příjemný společník a zaslouží si obrovský obdiv za to že za námi přijel až z Brna. Bohužel výkon v posteli se mu vůbec nepovedl a nás zklamal. Asi jsme si všechny schopné, spolehlivé a výkonné muže vybrali ze začátku. Posledních několik akcí stálo za prdlajs. Takže u nás opět zesílila touha po GB akci ve Fan**** SW klubu.
12.8.Nikdo jste si na Klárku a dnešní její svátek nevzpomněl
3.8. Praha Swingers párty ve Fan****... museli jsme si po víkendu spravit chuť. Užili jsme si to SUPEEEER! Doporučujeme. Příště určitě půjdeme zase touhle cestou. Ale ve středu nebo pátek. Bude víc mužů jen pro Klárku.
28.-29.7. Praha - druhý nejhorší zážitek, který jsme měli. Přípravy několik týdnů, hladovka pro partnerku několik dnů, ubytko v Praze za několik tisíc, privátní VIP wellness v sobotu v noci za desítku a ze všech těch velkohubých slibů jedinců i párů nakonec přišel na poslední chvíli jeden, ano ty Viktore, a ten to prostě v hlavě nedal. Přeberte si to debilové jak chcete ! Nás to neodradí, ale příště budeme tvrdší ve výběru ! .... asi tady zveřejníme jména Nicků těch nespolehlivých. No a nakonec se opravdu upřímně omlouváme nicku LitT, který kvůli nám přijel do centra, ale fakt by to v ten páteční večer nefungovalo.
25.5. - prvně v LeCharm - modrý apartmán a super spokojenost ! No a s Kubou nás to prostě zase moc moc bavilo!! .... těšíme se na příště a možná, že ve větší sestavě :.-)
29.4. ... Čerčany po velkých komplikacích, ale nakonec vyšly úplně parádně. Kubo moc diky! Máš k nám vždycky dveře otevřené.
15.4. Liberec .... první neúspěch, kdy se ze všech pro nás přitažlivých nabídek vyklubali kecalové a nakonec nedorazil nikdo. Takže jsem si museli vystačit sami. Je škoda, že ti idioti si neuvědomují, že někomu prostě zkazí výlet jen svojí neupřímností.
20.3. Praha nakonec v sestavě 3(4)+1 vyšla parádně, ale nebylo jednoduchý dát do kupy partu fajn kluků.
14.2. Tábor - pro Fildu první zkušenost , tímto ho zdravíme
12.1. Budějovice , paráda, ale dvakrát do stejné řeky nelze vstoupit
21.12. Tábor ... zatím TOP!!
5.11. tentokrát Plzeň a další výlet za zážitky.... nakonec i Plzeň vyšla perfektně. Diky díky Jakube....tak zkuste být ještě lepší :-)
sobota 3.9. večer v Českých Budějovicích - Honza a jeho krásné tělo, tvrdý nářadí a super atmosféra
Máme zájem o atraktivního sportovce nebo pár do 40 let.

Tak je tady další možnost ....
a opět máme chuť něco pořádného zažít.
Jsme nesezdaný pár co si umí užít.... tak se nestyďte nám zanechat vzkaz 😎

Proč se pánové fotíte do profilovky tak, že vypadáte jako ču*áci ?
Není v našich silách všechny zájemce zpovídat, proto pokud máš vážný zájem pošli svoje civilní, ano civilní foto a popis... díky za pochopení

!! Opravdu nemůžeme chodit na schůzky s každým kdo projeví zájem, pochopte to !!