Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Dating Ads (1)

Poptavka

Market - request
Czech Republic Vysočina

Kdyby nekdo delal uklid v satniku a botniku a mel nejake prebytecne veci z latexu .. masky klasicke, s ouskama, vaginou misto pusy, s perforovanymi otvory, nafukovaci, rukavice, catsuit, ponozky, saty atd, silikonu .. realistickou female masku, female suit, kalhotky s vaginou a analnim otvorem, silikonova prsa ve forme ,,trika" s prsama atd nebo kozacky na podpatku kotnikove, pod kolena i nad kolena i s platformou, pony nebo baletni ve vel 44-46 .. tak budu rada za zpravu a treba se, budeli sedet velikost, nekterych veci ujmu 🤗 budu se tesit na nabidky 🤗

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
latex
oral sex
piss
sexy lingerie
sperm
bondage
high heels
transvestism
transexuality

Personal description

INZERAT PRO DNESNI DEN :-)

Najdu sympticky stihly par, zenu, muze, shemale nebo Tv v latexu, s co nejvetsi vybavou, kteri by dnes (27.3.22) prijeli a poradne me zprznili? Muzu cely den az do pozdni noci.Ja latexova cubka temer bez zabran. Zazemi mam, Vysocina.


Jsem submisivni Tv latexova cubka, ktera by chtela byt zneuzivana skupinou lidicek v latexu, kteri by, ani pri mem vycerpani, neprestali :-) zabrany mam minimalni, jsem skoro pro kazdou spatnost :-) moje fantazie nekdy saha az za hranici reality ;-)