Searching

Man
Couple woman & man
Purpose of search:
sex

Personal information

Sex:
Sexual orientation: hetero bi
Marital status: married married
Eye colour: brown blue
Hair colour: bald blond
Height: 192 cm 174 cm
Weight: 100 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
latex
oral sex
sandwich
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
swingers
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Jsme pár STAG / VIXEN

Tenhle odstavec platí pro páry:

Rádi poznáme sympatický pár kde je žena aktivní, opravdu aktivní BI. Pokud nelížeš mušličky, pro nás nejsi BI. Nehledáme pár starší než my. U mužů z párů bychom chtěli, aby ho měl alespoň 18/5cm. Na žádné setkání s páry nejedeme před tím, než se všichni čtyři, nebo alespoň holky vzájemně neuslyší v telefonu. Nemáte galerku? Nám to nevadí, ale odpovědi se od nás nedočkáte. Pokud jsme na chatu, tam se neseznamujeme. Napište nám raději vzkaz abychom to mohli přečíst oba.

Tenhle odstavec platí jenom pro muže:

Rádi poznáme ve skupinovém sexu zkušeného muže min. 180cm vysokého, věk 35-45 let, péro 20 cm a více. Žádné výjimky uvedených čísel neděláme!!! Chceme vidět celou tvojí postavu s nebo bez obličeje a stopořený penis. Ať už v galerce nebo ve vzkazu, kterého obsah nám hodně pomůže s výběrem. Konec konců, pokud někdo nemá galerku,
ani nám nemůže napsat. To máme nastavené u všech, tedy i párů. Inteligence, příjemné vystupování, kvalitní sexuální výkon a dlouhá výdrž jsou samozřejmostí. Setkání v Praze v privátním wellness, přes den, které zabezpečíš.