Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Age: 25 years
Zodiac sign: Scorpio
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 168 cm
Weight: 49 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
SM
sperm
bondage
sneaking
uniforms
high heels
transvestism
transexuality

Personal description

Diky nesmirne snaze a me invenci krov je hotovy, veranda je skoro ve finale, a zustava osadit okna, postavit komin, udelat izolace, polozit krytinu a bude to vse uz smerovat do cile!

Aktualne hledam pokryvace, co mi polozi plechovou krytinu Lindab, elektrikare, co mi roztahne elektiku po chate, instalatéra, co se pusti do privodu vody ze studny a koupelnu se zachodem, nezapomene na umyvadlo:-), a pak truhlare, co se pusti do obkladu palubkama a do schodu do podkrovi. Chybi mi izolace a nejake OSB desky a beton.

Muj cas je vzacny, nemam ho na rozdavani, tak si to uvědomte a chovejte se tak, aby muj cas, co muzu venovat jsem si poradne uzila!

Kdo nepozna studentku od honice, co si tady hraje na slecnu, tak muj overeny profil je pracovni_otrok, tak se obtezujte dovzdělat:-)


Jinak se mnozi pripady tech, co me napadaji, tak kdyz uz mate spatnou naladu, tak si dojdete do fitness, nebo zajdete na par kol do ringu a hledejte chyby u sebe, ne na druhých. Mozna si prijdete jako velky borci, kdyz mi nadavate na skle, osočujete me, pritom me vubec neznate, nevite o mne nic vic, nez to, co si vyfantazírujete. Kdyz hledate sex, zajdete si do mistnosti eroticke sluzby a nejake zaplatte za sex, ja takove sluzby neprovozuji, nikdy jsem neprovozovala a nikdy provozovat nebudu, tak se me neptejte na cenik, zadny nemam. Zdarna ukázka nevhodného chovani je nick samecposlusny, vejde ke mne do mistnosti, pise, jak jsem zoufala, jak podvadim a kdyz se zeptam v cem podvdim, tak odepise ve vsem, ale konkretizovat neumi, jen napise, ze jsem drza, arogantni, ale on je samec poslusny a asi nema poslouchat:-) Tak se nad sebou zamyslete, jestli mate zapotřebí ze sebe delat i to, co nejste, kazdopadne je to skoda. Kdo nehleda realitu, nikdy ji nenajde, tak kdo nemate v umyslu psat pravdu a smerovat do reality, radeji mi nepiste. A pak pozadam vsechny obecne, naucte se cist, co pisi, kdo to nezvlada, pujde do ignorace a pak muze psat, co chce a stejne si to nepřečtu a jen ze sebe bude delat na skle toho, co je:-(



za me jednicka s hvězdičkou!

Majiteli amateri.com se moc libi, jak si vas kazdeho proverim, jestli to se mnou myslite opravdu vazne, a mam takovy pocit, ze kdyby stejne to fungovalo i opacne, tak by tady nebyl zadny nevysexovany, nadrzeny a neuspokojeny kluk. A je to gentleman, odvezl me i za kamarádkou, abych stihala byt u ni na time. Posledni schuzka s Pavlikem byla moc prijemna, tak doufam v brzke pokracovani.

Odmaturovala jsem, tak ted mam skoro 5mesicu PRAZDNIN, nez mi zacne dalsi skola, tak si to uvědomte a chovejte se tak, aby muj cas, co muzu venovat jsem si poradne uzila!

Par zakladnich voditek:

1.Rada se schazim s realne submisivnim jedincem, at uz slecnou, zenou, muzem, nebo klukem.
2.Zenaty, vdana a nebo svobodny, nedelam v tom rozdil, ale chci mit jasno predem.
3.Nelzi, take nelzu.
4.Kdo hleda realitu, u me ji najde.
5.O pisalky, sberatele fotek a virtualni přízraky nestojim, kazdeho si proverim a vyselektuji predem s ucinosti na 99%.
6.Odpovidat mi otazkou, lhat mi, mlzit, neodpovídat, to je bezpecna cesta do pekla, ale ne do raje ke mne.
7.Na fotce jsem ja, nikdo jiny a nemam potrebu si davat na profil cizi fotku, vic fotek neni treba, realitu fotky stejne nenahradi, tak muj smer je s kazdym novym zajemcem co nejdrive sejit, tak se nebran schazeni a neoddaluj nase setkani, to je dalsi z cest do pekla, ne za mnou.
8.Na skype, webky apod. zasadne nechodim, zdejsi nabidky za 50000 na 10minut na webku, jak mi posilaji penize, z toho snad vyroste každý.
9.Pokud chcete me kalhotky, neni problem, ale zásada je reane setkani a neprodavam, ale venuji za vernou sluzbu.
10.Sex za FO nedelam, sex mam rada a neni u nej u me rovnitko s money!


Lzi me irituji a tak se i ke vsemu stavim a postavim.


Jsem mlada, stihla, dominantni Princezna z Prahy, sverazna studentka, co se rada sejde s realne submisivnim materialem, co si ho vychovam k obrazu svemu. Nejedu podle zadnych osnov, mam sva pravidla a kazdy stastny ten, kdo se podle nich ridi! Jsem prilezitostna sadistka a vychovatelka nezaoblenych, i ohranenych bytosti! Nejen trampling je ma velka vasen, mam plno hracek, se kteryma se mas sanci seznamit, pokud chces, zmaluji ti prdel tak, ze te ani vlastni mama nepozna. Zlobis, zavru te do sklepa a budu se na tebe chodit divat a kdyz budes hodny, tak te vezmu na prochazku. Elektrika je me druhe ja, vycvikovy elektricky obojek pouzivam uz par let, ale seznamim te i s historickou holi, co mi jeden otrok okousal, kdyz behal nahy po ctyrech v mrazu na snehu kolem meho domu a doted za ni nemam nahradu a to je nas predni houslovy virtuoz a jak mu slo stekani, a jeste zvladnul privodit jedne babicce na parkovisti malem infarkt! Mam pripinaka, luxusni zalezitost, kdo poznal, vi, ze s nim umi krasne veci! A kdyz me rozcilis, nakupu ti koule, ze nebudes vedet, jestli jeste nejake mas! Fackuji jen tak, aby me to nebolelo, ale ty jsi vedel, ze jsi dostal. A ted k te druhe me strance, jsem hodna, laskava, empaticka a kazdy u me dostane to, co si zaslouzi a kam se propracuje. Panice uz jsem si vyzkousela a uz panic neni, tak se nenechte zmast moji prezdivkou. Zenaty, ci zadany, to neni pro me prekazkou, pokud nema problem mi to rici. Nepotrebuji, aby mi volala dalsi mrtva zena, nebo podobne nahodilosti. Hledam pravdu, realitu, otevrenost a empatie, to same nabizim. Na veku a vzhledu mi nezalezi, telo je jen schranka, mne jde o dusi a jeji charisma! Ocekavam gramotneho jedince, co umi cist a psat. Zaroven si nepotrebuje lecit sve ego tim, ze snedl vsechno vedeni, protoze tomu akorat dokazi, ze ma vetsi hlad, nez si kdy mohl predstavit. Nerada se opakuji, dvakrat sanci davam zridka, tak si to zapiste za usi! Nejhorsi trestem je zapuzeni, tak si to pamatujte. A jsem studentka, at se mne nepta kazdy zvlast, takze ve vsedni dny jsem ve skole, pak cesta domu a pak mam teprve cas na vas, kdo se neboji reality. O vikendu jsem flexibilni, pokud jsem v Praze, co v zime neni moc casto, protoze lyzovani je ma vasen. Kdo chce poznat, pozna, kdo nechce, nepozna. Darovane VIP rada uvitam a ocenim, jen se me neptejte, co za to, tu otazku bytostne nesnasim, tak pokud to chces udelat, udelej to, pokud ne, nedelej to.

Princezna

Mam ctyri stupne vychovy otroku, od c.1 az po c.4. Nekdo zvladne stupen c.1 za den, jinemu to trva 14dni, a to same plati o stupni c.2 a i c.3, ne vzdy otrok, ci polotrok je presunut do stupne vyssiho po absolvovani stupne predchoziho, existuje i degradace pri nemistnem chovani.

Pro caste otazky, tak realne submisivni, to je snad jasne, vekovy limit mam, max bylo 63 a to berte jako max. hranici, staršího nechci, ale od 55let nahoru vyzaduji foto ke schvaleni. Prvni setkani jedine v Praze, nejezdim za kluky, oni jezdi za mnou.

stupen c.0:Bez zkusenosti, testovaci provoz, ne vzdy si beru cislo na mobil a ne vzdy posilam svolavaci sms, faze cekatel na prijeti do sluzby
stupen c.1: Jinak i v ramci stupne c.1 je i funkce psa v me mistnosti, kdy mi ji hlida, kdyz madam ma skolu a nemuze tady byt, nebo se jde ven opalovat, do wellness, na veceri. Nejpozdeji v tomto stupni odevzda sve cislo na mobil, vetsinou tento stupen svolavam pomoci svolavacich sms, neni pravdilem, ze si s nima volam, ale vetsinou provadim kontrolni telefonat, jestli vubec stoji ho ve stupni c.1 mit. Uci se plnit ukoly od madam a podle provedeni je zarazovan do kategorie neschopny, poloschopny, samostatny a tvurci. Pokud dosahne kategorie tvurci, automaticky postupuje do vyssiho stupne. Postup muze probehnout i u kategorie samostatny.
stupen c.2: Madam je spokojena s fungovanim otroka, otrok pruzne zvlada rozkazy madam, casteji si s nim madam vola a dava mu instrukce po mobilu, pripravui ho a rozvijim pro stupen c.3, pokud se bezproblemove osvedci, nasleduje postupny prechod do stupen c.3, ne vsak kazdy otrok o stupen c.3 stoji a proto ne vzdy se chova tak, aby postoupil. V ramci prechodu je i jeho fyzicka uprava pro vhodnost k madam u kazdeho probiha individualne.
stupen c.3: Realna setkani, otrok funguje a plni potreby madam, je jeji poslusnou hrackou, dela ji taxikare, zivou stolicku, odpadkovy kos, madam ma otroky zatridene podle jejich moznosti a schopnosti. Priprava na moznost DS vztahu s prochazkama do spolecnosti, na ulici, na nakupy, na vecere, do aquaparku, spolecne wellness pobyty,...
stupen c4: DS vztah 24/7, buhuzel ne kazdy otrok na to ma a rekla bych k tomu jen jednu kratkou vetu:Hledam otroka, ne milence, mam rada jasnou prevahu, tu dusevni, zbytek mi nedela problem a kdyz jsem poznala, jaky je sex s otrokem, nelituji, byla to krasa, presne tak, jak jsem chtela a to zase chci!





Krasna reakce otrucka na jedno nase setkani:

"preji vam krasne sny.
sam budu usinat se vzpominkou jak vase noha dopada na moje koule a me neskutecne vzrusuje ze se vam to libi.."



Hledam submisiva, ci otroka, co by rad pracoval pro me. Potrebuji dat do kupy chatu, co ji mam v pronajmu, a mela jsem na ni provest urcite práce, od posekani zahrady, terenni prace, na parcele je potok, byla a je zanedbana po zime, opravy plotu, cisteni studny, oprava strechy, atd., prace je dost, nemusíte se bat, jsem velmi diskretni a umim byt velmi flexibilni vuci vasim potrebam, neco vznikne i za pochodu, tak kdo by mel zajem pomoci, nahlaste se mi. Situace se malinko zmenila, jeden otrok, co se mi nabidl, ze umi kacet stromy, tak se asi trosku vic precenil a chata je KO, a nejen chata, zustala po jeho vykonu apokalypsa, jeden strom proletel az stropem a do chaty ted vesele tece, most vzal za sve, vrata kaput, branka do S, a zed se zbortila po tou vahou dreva. Zacala jsem pred prazdninama, a do zimy to potrebuji mit hotove, takze me ceka strop, krov a strecha, tak kdo si chce udelat par zajímavých dni kdy bude mit muj sexy dozor, dohled a vychovu dle zasluh a to same plati pro odmeny a pamlsky, tak se mi hlaste na mail a pripiste i práce a profese, co zvladnete, pripadne cim jste a co radi delate. Napis mi do vzkazu, kazdemu odpovim, prilozene civilni i tematicke foto vyhodou, mobil je nutnosti. Pokud chces, CB neni problem, zamykam rada, i kdyz muj sortiment uchylneho zamereni je tak siroky, ze tohle je jen krůček do neznama:-) Muzes pracovat v kolektivu, i samostatne, uvitam invenci a kreativitu, zkusenosti se stavebni cinnosti. Vlastní auto vyhodou, lokalita kousek od Benesova u Prahy. Zvu kazdeho pracovitého, ktery projde moji selekci a uprednostnim osobni schuzku pred nastupem do prace v Praze. Mate neco malo pres tyden, at se ujasnite, jestli mi chcete slouzit a travit se mnou volny cas intenzivneji. Pokud muzete i na noc, mam pro to reseni, ale vse po dohode. Jsem mlada, stihla, krasna, 21 leta dominantni Princezna, z Prahy. Predesilam, ze mobil a mail je zakladem reality, kdo si chce jen o setkani psat a nemyslet to vazne, nema u me pochopeni, ja si zavolam a sejdu se, jsem citelna a každý u me vi, na cem je! Tesim se.

Princezna


aktualne, kdo mate zajem, mam par restu, muzete mi je vyresit.

Kdo hledate praci u me:

inzerat vytvoren:

amateri.com/cs/seznamka/4818865/sub-pracant-co-rad-posloucha

hlaste se mi do vzkazu


Me nove poznani je, ze i slovak umi cist, narozdil od vetsiny cechu a ze z Trencina do Prahy je to jen 300km!


Prekvapilo me, kdyz zrovna potrebuji pomoci s chatou, co mi jeden otrok znicil svoji neodpovednosti, jak velke procento tech, co mi pisi, maji zrovna stavebni firmu, maji naradi, potrebne vybaveni, jsou klempiri, tesari, zednici, atd. Ale z nich neprijel jeste nikdo realne se mi predvest, a zatim prijel jen ten, co normalne pracuje hlavou, delnik ani jeden.


A asi nejvice iracionalni vzkaz od kohokoliv tady mi prisel tenhle:

"Ahoj
Bydlím v Nejdku u KV. Mám byt 2+1 a hledám ženu, která by se mnou sdílela domácnost (spolubydlící) a to za pravidelný sex. Nájem zdarma, elektřina, voda, plyn, připojení na net také zdarma. Pokud se postaráš o domácí práce, dám ti za měsíc 10000 Kč. Můžeš se přijet podívat.
Máš-li zájem, pošli mi své akt foto a domluvíme se."

autora nezverejnuji, ale asi nebudu prvni, kdo byl obeslan:(


bezne to nedelam, ale nejhorsi shit, co tady muzete najit, tak to je:

poslusny180

http://www.popelky.cz/vztahy/financni-otroctvi-trochu-jine-s-m.html

http://68.media.tumblr.com/91e4ea1dab85b1a76924e24a7c4363d0/tumblr_okwgjqJDdR1ugns2uo1_400.gif


Tohle je reakce po vcerejsim setkani ze dne 9.4.2019:

"Ahoj Barčo předem ti děkuji za email. Budu k tobě zcela upřímný než
jsem vyrazil z domu dal jsem si panáka na kuráž jinak nepiju když tak
max jedno malé po práci ani né pravidelně. Co se táče drog jo mám za
sebou zkušenost bohužel kvůli práci jak jsem ti říkal že jsem dělal u
Sadu na Škroupáku ale bylo to rok a půl jinak jsem 4 roky čistý ale
díky té zkušenosti jsem bohužel přišel o zuby a mám umělé zhruba 2
měsíce a ještě jsem nevychytal správnou fáfku fyxyčního krému tak jsem
mněl trochu slepenou pusu a upřímě stebou jsem měl poprvé schuzku po
rozchodu a byl jsem dost nervózní a dvouletá pstinence v sexu mi moc
nemomáhá. Samotného mne to sere že jsem na tebe vrhal špatný dojem,
přiznávám že se mi líbíš"

Pisi to porad dokola, slusne obleceny, chapu, ze delnik ze stavby ma montérky rad a chodi v nich na svacu, ale nemusim hned na prvni schuzce videt, co mel rano k snidani, a v poledne k obedu. Teda to v tom lepsim pripade, ze by si vzal na sebe ten den rano ciste montérky, jinak nechtejte vedet, co se tam na nich vse da videt! :-(


Zalozila jsem si novou mistnost a hledam zkusenosti s realitou tady na amateri.com, tak tohle je jedna z nich:"sesel jsem se s jednou , privazala mi ruky a nohy , nemohl jsem se vubec hnout .... a potom se na me 2,5 hodiny ukajela , z toho hodinu pevne honila me prirozeni , nemohl jsem se ale udelat , dokud neovolila ... musel jsem prosit .... a za to vse me nakonec pocurala …", tak to ja jsem mnohem sofistikovanejsi, u me by tak lehce z toho nevysel:-)))


Ted mi psala nejaka Maky, dala mi i cislo na mobil, volam ji, zvedne to Ales, rikam, Alesi, kde mas Maky? A Ales, nemam. Chudacek, priste si nevymýšlejte, jak jste par, neposílejte mi fotky z holciciho mailu, kdyz jste kluk a tu holku mate jen ve snu,..lez u me plodi jen ignoraci a do kose!

Pekne ranni cviceni:


https://images.sex.com/images/pinporn/2019/04/19/300/21008666.gif



Pokud se o me zajimas, tak ver, ze respektovat způsob mého života a důsledky z toho plynoucí
a byt smířen s tím,že dny tvé onanie jsou sečteny, te nemine!


Zajimava recenze otrucka po prvním nasem setkani:

"Naše první setkání bylo podmíněno pár relativně lehkými úkoly, které jsem splnil. Od Bára čekejte upřímnost. Přišel opravdu člověk, kterého můžete vidět na fotkách. Na první schůzce jsme si prošli obchod, kde jsme si řekli, co od toho očekávám. Bára nemá problém s tím, že jsem začátečník ani s mými omezenými časovými možnostmi. Na konec jsem mohl princezně zaplatit nákup. Těším se, až v budoucnu ovládne kus mé existence."

Muj rukopis:

https://www.sex.com/pin/56087595-walked-in-public/


Zajimave pojata recenze po setkani s jednou VIP osobnosti z nase spolecnosti:

"Co me moc potesilo az vzrusovalo:

Vase absolutni preciznost a neustupnost z detailu v ukolech az krutost ze si proste neprijdete ;)

Vase zkusenost ... jste prvni zena se kterou jsem dokazal normalne o vsem mluvit. Nezvedal se Vam z niceho kufr, neodsuzovala jste, chapala ... neuveritelne silny zazitek pro me.

Vzhled: nejste uplne vzhledem typicka domina, ale jste nadherna zena, ty nohy - silonky a musel jsem se strasne ale strasne hlidat abych Vam porad necivel na nadra.

To ze jste pro me opravdova realna Madam. Vse ridite Vy. Miluju ten pocit moct vypnout od rozhodovani a nechat se unaset …"