Searching

Man
Couple woman & man
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Sex:
Age: 58 years 48 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: bi bi
Marital status: married married
Eye colour: blue blue
Hair colour: grey red
Height: 182 cm 183 cm
Weight: 90 kg 79 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
latex
oral sex
piss
sex in public
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

Jsme dlouhodobý milenecky perverzni par z hor, který si moc rád hraje, Pokud nás nějaká nabídka zaujme, radi k Vám prijedeme. Chceme hrani ,fantazii Máme i spousty pomucek a muzeme zajistit zajimave prostory. čas máme ve všední dny dopoledne. O víkendu je to vyjímka
Koho sháníme - bi dominanta, dva bi muže, bi par klidně i s přítelem. A to jen jednu kobinaci a pokud mozno na delší čas. NIC JINÉHO . Takže subici ,muzi kteri by něco chtěli zkoušet, ,dominanti co mají doma svíčku a kolíčky fakt nehledáme a nebudeme ani odepisovat..Napište nám , kdy by jste se chtěli sejit zpravy typu ahoj jak se mate, co delate . Na tyto dementní zpravy vubec nereagujeme
Neposílame žádné fotky, jelikož vy můžete zaslat fotky ulplně někoho jiného.
První schuzka i tak bude na neutrální půdě pouze na kávu, abychom se mohli osobnostně poznat.
Jsme pár, nebudeme se scházet jednotlivě. Kdo si napíše o schůzku jen s jednim z nas, okamžitě konec další komunikace. Hledáme mezi Ustí nad Orlicí až Hradcem Králové. čas ve všední dny dopoledne.
Pokud chcete zapnout webkameru, napiste.
Zvasty na chatu už nás nebaví..

Na profil chodíme oba, komunikujeme oba a oba víme co chceme, je jedno s kým se bavíš. Nemusíš řešit, jestli je tu on nebo ona, máme vše podobné postavené, víme koho hledáme .

Pro méně chápající, Váš vzkaz složený většinou z jednoho, max třech slov - ahojky, mrdal bych, jak se mate, popišem, ptejte se, jsem pro vše atd --jdete do prdele a nezahlcujte náš profil Pište jen ti co si přečetli celý naš profil, , které hledáme je napsané o kousek výš.
PŘEČTI SI CELÝ NAŚ PROFIL A PAK PIŠ