Searching

Man

User albums (1)

Personal information

Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 165 cm

Dating Ads (2)

Sexy odpočinek:)

Woman offering services
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Chceš si dobře a příjemně odpočinout pod rukama certifikované masérky s dlouhou praxí:)? Tak se ozvi, nejlépe zavolej a domluvíme se. 702879071. Nabízím masáž celého těla, dlouhý relax, kombinaci více druhů masáží, kde je i masáž body to body 3x, čištění čaker, harmonizace energie i klasická olej. masáž i masáž hlavy atd. A spousta něžných doteků i hezký pohled na mě:). Bea

Personal description

Ahoj pánové..

Jsem Bea...Certifikovaná školená zkušená sexy masérka.. S citem v rukou, empatií a léty zkušeností. Ostrava. :) Nabízím masáž celého těla ne sex. Volejte, když nejsem online, neznamená to, že nepracuju. Prostě ne vždy jsem online.

Pro info a domluvu masáže zkrátka nejlépe ZAVOLEJTE. :) Číslo je pod profilem. Cena masáže 2000 nebo 1500.. případně ještě kratší..Buď celé tělo bez hlídání času nebo kratší verze.
Masáž je možná od rána do pozdějších večerních / nočních hodin, je to o domluvě. chceš super masáž, relax, pohodu, dotek... nebo potřebuješ něco probrat, pokecat.., zavolej.


Jde o masáž celého těla i penisu plus masáž body to body. .i hlavy..končetin a práce s čakrami. NE sex služby. Dlouhý relax, kombinace více druhů masáží...i masáž penisu do konce.
Nehlídám čas.

Moje masáž je smyslným dlouhým odpočinkem i vzrůšem:)