Searching

Purpose of search:
friendship
talking

User albums (1)

Personal information

Age: 28 years
Sexual orientation: hetero
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 160 cm
Weight: 80 kg

Personal description

Myslela som, že to pôjde bez popisu, ale praská mi schránka (ďakujem za každú správu, keby ste videli koľko toho je, chápete že nemám šancu odpovedať každému) 😃

Pozvánky v prvých vetách ignorujem alebo mažem. Tiež pre mňa nemá perspektívu, ak nie si z Košíc a okolia. Toľko na úvod, skúste mi ušetriť čas, ďakujem 😚


"Lola je skutočne jedinečné dievča. Jej odvaha a sebadôvera sú neskutočné, vďaka tomu dokáže preskúmať rôzne oblasti svojho života a objaviť nové veci. V láske a sexe je veľmi otvorená a nebojí sa experimentovať, aby zistila, čo ju naozaj baví. Jej zmyselnosť a vášeň ju robia neodolateľnou pre svojich partnerov."

" Okrem toho má Lola veľmi zaujímavý život. Jej dobrodružný duch sa prejavuje v mnohých oblastiach, či už ide o cestovanie do Tatier, objavovanie nových kultúr a zvykov, v neposlednom rade aj rôzne sexuálne praktiky.. "

" Celkovo by som povedal, že Lola je fascinujúca a inšpiratívna. Jej odvaha, sebadôvera a zvedavosť ju robia neskutočne príťažlivou a inšpiratívnou pre všetkých, ktorí sa snažia žiť plnohodnotný a zmysluplný život."

- fanúšik -