Searching

Woman
Couple woman & woman

Personal description

Fotím ženy a dívky, které se fotografují rády, mají rády své tělo a vědí, že příšerné snímky tady obvykle prezentované jim krásy moc nepřidají.
Nefotím muže - mužské tělo mi nic neříká, nevím tedy, jak jej hezky zobrazit.
Nefotím exhibicionistky, které se chtějí jen předvádět a na výsledku jim zas tak moc nezáleží. Nejsem voyer a je to pro mne ztráta času.
Nefotím porno. Eroticky zabarvené snímky ano.
Nefotím plavky, prádlo apod. I ten nejhorší cvakálek z tvých přátel to zvládne lépe. I když jen náhodou. Trávíte spolu více času, jsi před ním uvolněnější. Proti šátkům, závojům aj. vůbec nic nemám, pláštěnky, montérky apod. už vyžadují domluvu.
Chceš-li snímky nějakými rekvizitami, dej mi vědět předem a nějak se dohodneme. Subinku s obojkem a pouty možno fotit kdekoli, duhová prachovka však vypadá ve staré továrně pěkně, zatímco na louce hloupě.
Fotím v exteriéru - louky, lomy, skály, vodní plochy, památky, industriál.
Fotím na místech mě důvěrně známých. Máš-li nějaké oblíbené místo, kde bys chtěla být zachycena, musím jej nejdřív vidět.
Fotím v Praze a okolí.
Fotím s obličejem. Nebudu nikomu utínat hlavu horní hranou fotky, žena v masce Mikuláše vypadá jako pitomec. Budeš-li chtít své obrázky prezentovat bez tváře, stačí říci které a trochu je máznu. Nedělej to, prosím, sama. Ty strašné černé čtverečky jsou snad stejně pitomé jako Mikuláši. Ostatně na většině mých snímků má žena hlavu nějak odvrácenou.
Fotím na svůj fotoaparát, doma snímky proberu a upravím. Chápu, že se nechceš riskovat aby obrázky tvé prdelky kolovaly po internetu. Obvykle je tam vypouští zavržený (nebo i současný) milenec, ne fotograf. Chovám se tak, jak chci aby se chovali lidé ke mě.
Z tototo důvodu po mě nechtěj snímky svých předchůdkyň. Většina žen se přede mnou svlékla věříc mé diskrétnosti. .
Fotografie = malování světlem. V plenéru je třeba mít trpělivost.
Před focením požaduji první schůzku, kde domluvíme co a jak.
Děkuji za komerční nabídky, ale pokud potřebuji, profesionálních modelek znám dost a věšinou mají i realističtější požadavky než amatérky z Amatérů.