Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Capricorn
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 170 cm
Weight: 50 kg

Sex hobbies and interests

foot-fetish
oral sex
sex in public
sexy lingerie
sperm
sneaking
uniforms
high heels
fingering

Personal description

Ahoj, jsem mladá, zvědavá a rozkoukávám se :) Kluci, opravdu mi nepište s nabídkami sexu, neposílejte mi fotky svého penisu atd. Vzkaz typu: Jsi sexy, pojď si zašukat. Dám ti 5000 Kč. Nebo fotky ocasu s líbí. To jsou vzkazy, na které ani neodpovídám. Denně, když něco přidám, tak dostanu cca 400 vzkazů. Není to v mých silách si s každým povídat a odpovídat na věci, o které nemám zájem! Neberte to jako aroganci mladé holky, ale jako fakt. Asi dvakrát jsem zkusila se odsud sejít s někým, kdo mi nabízel velkou odměnu za orální sex. Opravdu jsem byla odhodlaná to udělat, ale ani jednou to nevyšlo, přičemž zde fůra domlouvání...:( Kluci, buďte trochu soudní. Jsem hezká holka, když chci sex, tak ho jsem schopná během chvilinky si zařídit a naživo, ne přes internet.

Nicméně, zajímají mne určité věci:
1) Půjč mi svou přítelkyni na jeden večer a na nic se neptej a já se ti odmění druhým večerem.
2) Bisexuální sex ve třech: K-H-K, ideálně když jsou kluci bi.; nebo ve čtverce H-K-H a pasiv kluk.
3) Hraní si s dívkou před někým
4) Společná/hromadná masturbace
5) Erotické hrátky (ne sex), když se někdo třetí dívá
6) Amatérské focení a natáčení intimností
7) Lapálie a trapasy se sourozenci nebo v rodině
8) Kalhotky
9) Ráda se dívám a případně drobně zasahuji do sexu jiného páru (a nejlépe), když můžu dělat fotečky
10) Malé penisy, malé pipinky.
11) Pokud už byste někdo mermomoci chtěli sex se mnou, tak je tu jistá možnost! A to v této podobě, pokud se sebou přivedeš svou přítelkyni, sestru, kamarádku, sousedku, neteř, kurvu z Amatérů (prostě je mi to jedno, ale přivedeš holku, na které se předem domluvíme) a tato holčina obstará hlavně orálkem pasiv může, kterého si přivedu já. Musí se mi ale holka líbit a nesmí mít s tím potíž. Pasiv je obvykle muž s malým penisem. BTW: Kluci, pokud máte peníze na to nabízet mi 3-5-10 tisíc za sex, tak tyhle peníze nabídněte nějaké hezké slečně, která bude mít zájem nebo de inzeruje a můžeme provést. O sex jen já a muž nemám naprosto zájem.


Co bych chtěla realizovat:
1) Chtěla bych nafotit vášnivou lesbickou galerii a i natočit video. Dívka by měla mít 18-23 let, a nestydět se před foťákem :) Jednalo by se jen o detaily případně bychom měly zahalenou tvář. V případě potřeby můžu nabídnout i nějakou odměnu.
2) Nafotit natočit kouření opravdu velkého penisu (24 a víc cm) minimálně dvěma dívkami, ale klidně i více. Pokud by některá s dívek souhlasila se sexem, tak i ten ráda si natočím :D
3) Parťačku pro focení a natáčení společných intimností