Personal information

Age: 42 years
Zodiac sign: Virgo
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Height: 176 cm
Weight: 64 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sexy lingerie
nylons
group sex
swingers

Personal description

….zaprvé děkuji moc za milé a povzbuzující zprávy a komentáře, chodí jich takové množství, že snaha odpovědět všem jen pouhým „děkuji“, by zabrala čas za který snad Tolstoj napsal Vojnu a mír :)..... proto chci uvést na pravou míru některé informace a to, že:
1) tady nic a nikoho nevyhledávám, jsem šťastně vdaná a spokojená, jsem tady jen pro zpestření života
2) za FO nic neposkytuji, na to tady máte speciální kategorii v seznamce!!! Takové zprávy okamžitě mažu, já si peníze umím vydělat jinak :)
3) I když zprávy majitelů profilů bez galerií můžou byt milé (a tímto děkuji), ale když Vy vidíte komu píšete, tak i já ráda komu odpovídám …. no a proto neodpovídám :)
4) na mužích si vážim šarmu, inteligence, vtipu, proto mi i prosím nepopisujte své majetkové přiznání, či vztah k zaměstnavateli popř. firmě. Stejně jako mi neposílejte fotky svých ptáčku taková fotka mi vlhko v kalhotkách nezpůsobí (i když jsou situace kdy představa jednoho nebo dvou vysokých samečků sportovních postav s větší výbavou co mi to udělá společně s manželem (hetero) je vzrušující - no a v reálu několikrát ověřeno:) ) …... ) pokud takovou fotku máte v galerii a líbí se mi i zbytek dám vám palec nahoru..... Proto pokud neodpovím, mám k tomu své důvody a nebo prostě jen nevyšel čas, protože raději než virtuální život raději ten reálný........no a pokud se Vám galerie budou líbit budu ráda a potom zase něco přidám …....