Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

User albums (1)

Personal information

Zodiac sign: Capricorn
Sexual orientation: hetero
Eye colour: brown
Height: 189 cm
Weight: 93 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
fisting
oral sex
sexy lingerie
SM
bondage
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Som Dominantný umiernený učiteľ kľudnejšej a zádumčivejšej povahy , myslím tiež ,že dokážem byt veľmi prísny chladný. Ak je dodržaná dohodnutá disciplína viem to oceniť. Preferujem ženské pohlavie. Ak sa nájde pár ktorý chce experimentovať a skúšať nové, Píšte . Keďže priestor sa nedá prenášať, musí byť ochota cestovať.
Na vašich skúsenostiach v BDSM nezáleží, rád spoznám aj začínajúcu subinku/y, kde budeme pomaly objavovať hranice. Na čom ale záleží je ochota odovzdať sa a snažiť sa, aby som bol s vami maximálne spokojný.
Hľadám: mladšie odomňa 😉. Čo sa týka vzhľadu, uprednostňujem štíhlu postavu a jemnejšie typy žien. Na mysli mám “normálnu” štíhlosť, niekoľko kg na viac nie je treba riešiť.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Pre toho čo naozaj chce slúžiť, vzdialenosť neexistuje a ani žiadna výhovorka
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Jedným z prvoradých záujmov Pána je formovanie subinky k tomu, aby sa z nej stala najlepšia verzia semej seba. Stane sa tak spokojnou, šťastnou a pripravenou naplno slúžiť svojmu Pánovi s radosťou a vďačnosťou. Pán preto citlivo vníma jej fyzický, psychický a duševný stav. Zaujíma sa o ňu, rozvíja ju. Je jej najbližšou osobou, radcom, psychológom, mentorom, motivátorom, vodcom, niekedy prísnym veliteľom, inokedy chápavým a empatickým poslucháčom. Ak je vnímavý, zistí čo na ňu funguje. Pri akom prístupe sa fláka, pri akom sa trápi, a pri akom napreduje. Jeho úlohou nie je urobiť zo subinky otroka, ale pomôcť jej prekračovať vlastné limity.

Poslaním subinky je oddaná služba Pánovi z vďaky za to všetko čo jej dáva, teda za Jeho vedenie. Svojmu Pánovi bezhranične dôveruje, má Ho v úcte a s radosťou sa oňho stará. Podriaďuje sa Jeho požiadavkám, Jeho pravidlám, Jeho túžbam. Jej miesto je pri Jeho nohách. Jej najväčším uspokojením je Pánova spokojnosť. Jej najväčším smútkom je, keď sklame svojho Pána. Jej vykúpením je trest, za ktorý je Pánovi nesmierne vďačná. V poslušnosti, pokore a odovzdaní nachádza nekonečnú krásu a slobodu.


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Myšlienka:

Bolesť je len jedna, má však mnoho tvárí,
je len na tebe do oči ktorej tváre nájdeš odvahu sa hlboko zahladieť.

♤♧♤♧■♤♧♤♧

Rozhodol som sa žiť večne a zomriem len v prípade, že sa mi to nepodarí
(Jožo Heller)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤