Searching

Man
Couple man & man
Group

Personal description

Jsem neustále nadržená sub 49/170/65/2-3. Mám nejraději sex s více muži. Můj přítel je kanda-cuckold a u prvních setkání bude přítomen.Dost mě láká polyamorní vztah.
Mám delší vlasy, jsem kompletně vyholená. Preferuji muže s vlastními prostory z Královéhradeckého, max.Pardubickeho kraje, což znamená, že vlastni prostor pro setkávání zatim NEMÁM.
Pánové, neodpovídám na vzkazy typu AHOj, či fotky vašeho údu. Pokud mi nemáte více co říct, neobtěžujte se ani s pozdravem. Pokud se mě zeptáte, zda chci dva může, také budu vaši zprávu ignorovat, protože můj nick je snad všeříkající.
Jinak se moc těším na setkání s muži, kteří vědí, co chtějí a pro které je realita přitažlivější než plkani o ničem, tudíž s takovými, kteří přijdou s konkrétním návrhem KDY a KDE se setkat. A tím opravdu nemyslím auto nebo přírodu. Uz mi není 16 a chci si sex uzit, ne prezit.
Nebudu donekonečna odpovídat na otázky kdy a kde se sejdeme. Buďte kreativní a také respektujte, že víkendy nemohu, jen všední dny odpoledne, v létě i dopoledne.
FOTKY NEPOSÍLÁM!