Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Pisces
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: bald
Height: 175 cm
Weight: 75 kg

Dating Ads (9)

► PRÁCA PRE ANONYMNÚ MODELKU ◄

Jobs in the erotic industry - offer
Slovakia

Honorár: až do € 250, práca na 30 minút. Lokalita: Bratislava, termín: začiatok mája (časť zárobku však získaš okamžite). Fotenie bez tváre a identity modelky, absolútne a dokonale anonymné. Fotografie prejdú 100 %-nou kontrolou skôr, než sa akýkoľvek záber dostane do rúk kohokoľvek cudzieho, vrátane fotografa (vysvetlím). Jedinou požiadavkou na teba je, aby si mala štíhlu postavu. Inak potrebuješ iba dobrú náladu, zmysel pre dobrodružstvo a zábavu. A ochotu nechať si dôkladne presne vysvetliť, vďaka čomu je táto ponuka dokonale diskrétnou a anonymnou. Navyše, zárobok ti viem ponúknuť hneď pri našom prvom stretnutí.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
sneaking
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

V hlbokej podstate som tu za PRACOVNÝM ÚČELOM, viac informácií o tom bude nasledovať. Na druhej strane, som normálny zdravý single muž a teda určite sa nevyhýbam ani kontaktu za osobným účelom. Nemyslím tým prvoplánovo za účelom vzťahu a ani sa ti nemienim silou-mocou dobíjať do nohavičiek. Prosto, rád spoznávam nových ľudí. Napokon, človek nikdy nevie, na koho natrafí. *6* Za týmto účelom tu však mám súkromný účet s názvom "phaenomenum".

Moje meno je Andy Sebastian Morávek. Sprostredkovaniu práce pre dievčatá a ženy na jednej strane a sprostredkovaniu modeliek a aktérok pre fotografov a produkcie na strane druhej sa venujem už od roku 2002. Za účelom referencií si vygoogli články o mne, nájdeš ich dosť.

*15* AK SI ŽENSKÉHO RODU, BUDE ŤA ZAUJÍMAŤ ZÁROBOK, KTORÝ PONÚKAM *15*

Sprostredkujem všetko, čo sa dá zaradiť do niektorej z nasledujúcich kategórií: tzv. rýchle peniaze, jednoduchý zárobok, diskrétne privyrobenie. Ponúkam okrem iného nasledovné možnosti:

- hostessing;
- fotenie v štýle glamour, fashion a pod.;
- fotenie aktov a soft erotiky;
- fotenie ostrej erotiky, „pink“, masturbácie či lesbických hrátok;
- točenie erotických klipov;
- erotika naživo pred kamerou (live chat, erotická tv atď.);
- živé show tanečného, fashion alebo podobného typu;
- filmovanie amatérskeho porna (spravidla bez tváre aktérky);
- točenie profesionálneho porna;
- točenie zábavných a fetišistických videí…
… a rýchle peniaze za všeličo ďalšie - prosto jednoduché zárobky.

Obrátiť sa na mňa môžeš, ak hľadáš rýchle privyrobenie, ak túžiš po pikantnom dobrodružstve, ak chceš skúsiť podniknúť niečo dráždivé – niečo, na čo si doteraz nenabrala odvahu alebo si prosto nemala príležitosť, ak sa chceš ľahko dostať k zárobku. V každom prípade, nesprostredkujem sexuálne služby ako také. Neponúkam dievčatám a ženám, s ktorými spolupracujem, prostitúciu – jednoducho preto, lebo takéto sprostredkovanie je na Slovensku ilegálne.

*124* AK SI RODU MUŽSKÉHO, ZAUJÍMAŤ ŤA BUDÚ MODELKY A AKTÉRKY *124*

Mám databázu dievčat, žien aj dám, ktoré ti veľmi rady poskytnú svoje služby v oblasti hostessingu, fotenia glamour, spodnej bielizne, aktov či ostrej erotiky, v oblasti filmovania porna a pod. Prirodzene, neponúkam sprostredkovanie sexuálnych služieb, pretože to by bolo kupliarstvom – a to je u nás ilegálne. Niečo ako "katalóg" modeliek pre filmovanie amatérskeho porna nájdeš na mojej stránke, ktorú ti napíšem do správy. Jej uvedenie priamo tu by totiž porušilo pravidlá, ktoré stanovili administrátori tohto webu.

Žijem a pôsobím v Bratislave, kde sa toho deje najviac. Pomerne často som však na Záhorí (okres Senica) a občas aj v Košiciach, kde mám takú druhú základňu. V princípe nehrá žiadnu rolu, kde na Slovensku máš o moje služby záujem. Jednak spolupracujem s dievčatami a ženami z celej republiky a jednak v prípade zaujímavej a mnou garantovanej ponuky nemajú záujemkyne problém cestovať v rámci republiky v podstate kamkoľvek.