Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Eye colour: green
Hair colour: grey
Height: 187 cm
Weight: 98 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex
bondage
swingers
dominator - slave
fingering

Personal description

TOHLE HLEDÁM -
Já jsem chlap co chce pravidelně kamarádit s párem jako doplnění nového a chtěného. Jestli se objevíte jako pár, který by uvítal připojení nebo změny.

" Jsme pár hledám(e) rodinného přítele, jak má být. Pro mne milence a přítele, pro manžela shovívavý kamarád. Věk po 40-cítce, protože je v ní zkušenost, hravost, výdrž a charakter. Na tvém vzhledu, kondici a statnosti chlouby ale záleží. Stejně jako na tvém chování a schopnosti odhadnout, kdy mne máš hýčkat a kdy použít. Také bys měl být schopen chodit se mnou ven a někdy i s námi oběma za zábavou nebo na večeře, chovat se ke mně jako ke své přítelkyni. Při sex radovánkách ti nesmí dělat problém zapojení mého manžela podle mé nálady. Odvaha a schopnost posouvání hranic vítáno"
Sex a vzájemně dotyky směřující k sexuálnímu uspokojování nebo harašení a to v jakoukoliv denní dobu jsou mou energií a naplněním života. Potřebují a chci to. To je důvod proč jsem tady. Hledám ženu, která tohle po muži chce.

Jsem gentleman 43-187-98 s penisem 17-5.

Ženy moc rád přivádím k naplnění. Ať už je to orgasmus a nebo absolutní mazlení. Pro mě není sex jen mrdání. I když rychlovka venku, v Autě nebo ve vlaku nebo kde nás to jen napadne jsou úžasné a všude jsem pro, ale jen jako doplněk. Protože je li to jen trochu možné chci mít můj penis v tví puse a ji ti olizuji buď poštěváček a nebo prdelku, kterou si připravují na análek. Moc rád se hrají s prsy a to ne jen s bradavkami. Pro požitek ze sexu využívám celé tělo ať už používám penis, jazyk, rty nebo prsty a ruce. Mám rád i doplňky.

Když jsem na seznamce jako samotný muž, můžu se jevit jako neschopný najít si v běžném děním ritmu dívku, což tak vůbec není, jen bohužel, nedokáží najít dívku, která je nymfomanická a náruživá se stejnými zájmy jako mam ja(škoda, ale na čele to žádná napsáno nemá) ale mnohem složitější je oslovit pár, protože má sexuální náruživost je silně spjata s párem. Líbí se mi když jsou u toho 3.

Máš ženu, která je navenek dáma, ale líbí se ti, když je v posteli jako kurvička? Rád se díváš, jak si její pusinka vychutnává jiné péro, díváš se hezky zblízka jak jí roztahuje kundičku? Chtěl by sis to fotit a natáčet ať máš na co vzpomínat a mít tak chuť na další akce? A mnoho dalšího. Stačí nemít linou pusu a domluvit se co všechno vás láká a vzrušuje. Najdu sympatický kanda/cuckold pár, který ví co chce a dokáže si to patřičně užít? Zdraví a diskrétnost zaručuju a taky požaduju. Na věku mi nezáleží, důležitější jsou sympatie a chuť.

Polyandrie čili mnohomužství je typ polygamie, kdy jedna žena má zároveň více než jednoho manžela.Tři osoby v romantickém vztahu, jinak nazýváno „triáda“, francouzsky také „ménage à trois“ neboli „domácnost pro tři. Skupinové vztahy a skupinová manželství, kdy se každý cítí být ve vztahu s každým ve skupině.


Nejsem ošklivý, hloupý ani nějak nemocný, jsem jen velmi náruživý.

Umím se seznámit a zaujmout při běžném seznámení, ale pomocí seznamky chci najít k sobě stejně zaměřené (úchylné)kamarády a kamarádky.

Jsem tady jen z důvodu seznámení.

Galerie tady slouží pro ukazování těl a krásných sexuálních požitků (a jsou tady opravdu úžasné galerie) jen v moji galerii by byl zatím jen můj penis protože to hezké se budu snažit tady najit.

Jsem pohledný muž, mám hnědé vlasy mírně prošedivělé( dodává to charisma a vzrušení).A zatím nosím zarostenou tvář. Mám šedozelené oči a mám rád hygienu.

Měřím 187cm, vážím 98kg. Jako bývalý sportovec jsem se dostal do stadia , kdy pro pracovní vytíženost jsem nabral kila, která teď v následujících měsících budu záměrně pomoci stravy a kardio cvičení redukovat.

Penis 17/5. Jsem s ním spokojený. Ochlupení si upravují, ale nejsem úplně vyholeny.

Mám rád zábavu a rád navazují příjemnou nenásilnou atmosféru. Jsem férový a mluvím pravdu. Zakládám si na důvěře, protože jen z toho vytvoříme upřímně přátelství.

Sport. Kultura. Hudba. Historie- vše aktivně i pasivně.

Vše co o sobě uvádím je z důvodu vytvoření možných otázek a odpovědí při seznámení a navazování sexuálního přátelství. Jestliže chci nějakému muži tady jako doplňující chlap pravidelně mrdat s jeho dívkou, ženou tak mi musí věřit a pokud možno mít společné zájmy ať může na sebe vše navazovat v harmonii.

Jako chlap jsem dominantní a v tomto směru umím se ženou patřičně zacházet.(detailně až při Vašem zájmu a Vašich dotazech)

Vše ostatní žádoucí až při společně komunikaci. I já mám tajemství, které budu rád sdílet.

Bydleni mám své a díky moji práci a mému zaměření ji můžu vykonávat odkudkoliv kde se najdou správní přátele pro společně naplnění prožitku. Já totiž nechci jednou a náhodné ale i to může být úžasně. Já chci dlouhodobě přátelství které je o zdraví důvěře a pravidelností.