Searching

Man
Couple man & man
Purpose of search:
sex
talking

User videos (1)

Personal information

Zodiac sign: Taurus
Sexual orientation: bi
Height: 185 cm
Weight: 82 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
oral sex
piss
group sex
SM
sperm
bondage
fingering

Personal description

Miluji masáže, ale opravdové, třeba sportovní masáže. Dvouminutové hlazení po ramenou za účelem sexu nepovažuji moc za masáž. :-D Jinak berou mě hrátky v poutech, s lehkou bolestí, nadržeností, podřízeností, odevzdáním mého orgasmu do rukou druhého. Ale žádné špinavé praktiky, vše bezpečně a beze stop. Kopřivy, pouta, odpírání nebo nucení, třeba i opakovaně, k orgasmu, zavěšení rukou nad hlavu, lehký výprask důtkami po celém těle, vosk, hrátky s análem, jehly v bradavkách a různé hry s bradavkami (mám je citlivé při sexu a dost mi urychlí příchod orgasmu, stejně jako anál). To jsou praktiky, které znám, a beru je. Chtěl bych zkusit zavěšení hlavou dolů, rozporky, elektro, elektro v análu a na genitálu, případně se vycákat díky elektřině, masáž prostaty k výstřiku, vykouřit chlapa do konce, sounding, elektrosondu do mocove trubice a druhou do analu, možná cévkování a klinik komplet s vyšetřením, a pokud možno abych byl nahý před oblečeným "panem doktorem" co nejdéle.
Do čeho nejdu je hluboké kouření, sex bez gumy, nebezpečné hry, propichování genitálií, a podobně.
O své sexualitě odpovím na cokoli.
Líbí se mi muži - kluci sportovní postavy bez tuku, a hubení. Stejně tak se mi líbí, když mě chlap pořádně pocáká na prsa a břicho.

Dost mě vždy pobaví, když člověk s dvaceti a více kily nadváhy má jasné požadavky na sportovní postavu. Nejde o to, že bych měl "depresi" z odmítnutí, ale o princip- požadovat striktně bez kompromisu něco, co dotyčný sám ani při hodně dobré fantazii nenabízí. A zrovnatak bych chtěl mít sebevědomí některých zdejších "neodolatelných" majitelů účtů.