Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
group sex
SM
bondage
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Úplně na začátek: Jsme VOLNOČASOVÁ aktivita, všichni, kteří se v rámci naší aktivity schází ať už na skupinových, párových, tématických či jiných osobních akcí, tak činí pro potěšení a ne pro peníze.
NIKDO NIKOMU NIC NEPLATÍ, NEJEDNÁ SE O NABÍDKU PRÁCE A ANI PO PŘÍPADNÝCH ZÁJEMCÍCH NIKDO NEBUDE CHTÍT ŽÁDNÉ PENÍZE, krom případných nezbytných výdajů s akcí spojených, jako že když se někam jede, člověk si zaplatí lístek nebo přispěje na benzín. Ale to je snad samo sebou.

A těď už to důležité:

Ahoj. Jsi silně submisivní nebo masochisticky založený jedinec (nebo snad obojí 😈 ), který/á chce experimentovat? Nebojíš se výzev a chceš posouvat svoje hranice pořád dál? Máš rád/a fajn lidi a chceš poznat někoho nového? Jsi z Prahy a okolí? Pokud jsi si na všechny otázky odpověděl/a ANO, tak nám co nejdříve napiš a třeba se ti otevřou nové obzory.

V podstatě jsme jedna ze skupin, které v Praze fungují jako volnočasové vyžití pro sexuální nadšence, naše hlavní zaměření je BDSM, roleplay, fetiše a různé perverznosti, ale v podstatě se nikdo nebrání ničemu v rámci realizace erotických snů a plnění si sexuálních fantazií. Ze začátku by se jednalo o reálné schůzky s jedním člověkem, později bys mohla získat přístup na naše skupinové akce, případně se s námi účastnit různých přednášek, vystoupení, výstav, erofestů a podobných akcí nejen tady, ale až bude normální pohyb tak jezdíme i po většině kontinentální Evropy 🙂

Jako skupina jsme striktně bisexuální a rozhodující spíš než pohlaví nebo jiné fyzické sympatie je pro nás chuť zkoušet nové věci a posouvat hranice, věci jako věk, váha či pohlaví nehrají zase takovou roli. Když máš problém s tím že by se tě případně dotýkala osoba stejného pohlaví nebo tě jakkoliv jinak používala k vlastnímu upokojení, prosím neobtěžuj se ani psát.

Pokud tě tohle téma zajímá a chtěl/a by jsi něco podniknout s někým v reálu tak odpověz na následujicí otázky: Kolik ti je, odkud jsi, jak se jmenuješ, kolik měříš a vážíš, co máš rád/a v osobním a co v sexuálním životě a co by jsi v rámci tohohle chtěl/a vyzkoušet, zda od všeho trochu a pak si vybrat na co se zaměřit a nebo zda už máš nějaké hranice, které jsou pro tebe absolutní tabu a přes které nejede vlak a také nezapomeň poslat svou civilní fotku celé postavy i s obličejem.

V případě, že si tě někdo bude chtít vyzkoušet s tebou budou domluveny místo, hranice a další pravidla prvního setkání a můžeš směle začít.