Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Age: 44 years
Sexual orientation: bi
Marital status: unmarried partners
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 178 cm
Weight: 88 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
swingers
sneaking
uniforms
high heels
dominator - slave
transvestism
transexuality
fingering

Personal description

Ahoj, pokud se vážně chceš se mnou setkat na něco hezkého tak napiš.Ráda se seznámím s ženou,s mužem,párem nebo skupinou lidí. s muži jsem submisivní a s ženamí a páry mohu být submisivní i dominantní. Jinak jsem bi a perverzní.
Můj sen: zažít perverzní sex s párem nebo více lidmi, byt třeba jejich poslušnou služebnou na párty. Nebo by jsi mě vzal jako svoji subku do sex kina? Pomůžeš mě to splnt? Vše je vždy jen na domluvě. Rada bych našla někoho na pravidelné hrátky, nemám problém někam dojet. Dost pracovně cestuji. Takže není problém mě mít občas kdekoliv po Čechách a občas i na Slovensku.

Co by se mě líbílo? chtěla bych být Sissy maid na párty. Pomoci paní vše připravit, přivítat hosty, obsluhovat je a starat se o jejich pohodlí. Asi by se to v jednu chvíli trochu zvrtlo, oni mě začali osahávat a udělali by si ze mě perverzní poslušnou děvku co bude muset plnit jakákoliv jejich přání.
Mam ráda různé hry treba pan a služebna, můžu být tvoje dcera nebo matka, slušná ze které si udeláš poslušnou perverzní děvku. Nebo co třeba šéf, který si udělá ze své sekretářky poslušnou děvku na všechno pro sebe a i třeba své klienty a díky neopatrnosti otěhotní.! Nebo máš nějaký svůj scénář?


V autě, ale nic (sex) neprovozuji, mám ráda trochu pohodlí, ale i sex venku je vzrušující.
Na webku a na skype nechodím !!!
Na věty ,,přijeď vykuř mě a odjeď" nereaguji.


Jsem mobilní a hodně cestuji pracovně po ČR.