Searching

Man
Purpose of search:
sex

Personal information

Sex:
Age: 56 years 37 years
Zodiac sign: Libra Scorpio
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: married married
Eye colour: black blue
Hair colour: black blond
Height: 182 cm 180 cm
Weight: 75 kg 65 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sexy lingerie
nylons
sperm
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Vím už, co chci, a jednou z věcí je umožnit své krásné a přitažlivé manželce erotický život. Přirozeností ženy je být věrnou a oddanou svému muži a čekat, co manžel rozhodne. Proto je na manželovi, aby svoji ženu správně a nesobecky motivoval, povzbuzoval, vedl a dohlížel na ni, aby neztratila radost ze života.

A proto manželku půjčuji samcům. Nic naplat, cizího samce žena podvědomě vnímá jako ohrožení jejího manželství, a pokud samec tuhle bariéru s mojí pomocí překoná a manželky se zmocní a splyne s ní, její hormony se na chvíli zblázní a žena pak celá rozkvete. Ten správný samec po mé manželce touží, chová se k ní jako k ženě, svádí jí a dobývá ji, aby do ní nakonec pronikl a nechal v ní svoje semeno. A odměnou mu budou ženiny krásné mokré orgasmy a naprosté odevzdání se mu. Manželka dá cizímu samci za večer víc než manželovi za celý život. Ale tak je to v pořádku.

Takže pokud splňuješ základní podmínky, můžeš napsat:

- měl bys toužit manželku dostat do postele. Ona se nechá, když bude cítit samcovu touhu.
- hledáme tě na sex/rande se ženou, nechceme společné trávení času
- prosím, nepište obézní, plešatí nebo vousatí (strniště nevadí)
- já se nikdy nezapojuji, jen ty a manželka. Budete-li u nás, nemělo by ti ale vadit, když se budu "neviditelně" dívat (budu třeba v jiné místnosti)
- schůzky u nás v bytě, ale může být i jiný scénář (třeba pozveš manželku na drink a pak do svého bytu bez mé přítomnosti). Ale první schůzka může být i bez sexu, třeba nějaká zajímavá jiná akce.
- nemělo by ti vadit něco natočit (můžeš mít škrabošku), jde i o to vidět hlavně manželku - video mám pro sebe namísto sexu s manželkou
- mohlo by vás být i víc - ale jen samci (zatím jsme nezkoušeli)
- nepožadujeme žádnou odměnu
- nemůžu odpovídat každému z vás. Pokud neodpovím, znamená to, že tě momentálně nehledáme, nic víc.