Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Age: 49 years
Zodiac sign: Libra
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 180 cm
Weight: 111 kg

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
foot-fetish
oral sex
piss
group sex
sperm
swingers

Personal description

Ve starém Egyptě prý mívaly dámy z lepších kruhů speciálního otroka, obvykle Núbijce s dlouhým jazykem, vycvičeného k masírování, líbání a lízání jejich nohou. Dělo se tak kdykoli se dámě zachtělo, tedy i na veřejnosti nebo při společenských akcích. Tím jednak dávala najevo své společenské postavení, a také měla nohy neustále alabastrově čisté (chodilo se v otevřených sandálech, takže zaprášené prsty u nohou a paty na první pohled prozrazovaly, která žena do vyšších kruhů nepatří). Stejně tak neměla nikde na nohách zatvrdlinky, i paty měla hebké, protože lízání nohou několíkrát denně fungovalo i jako pedikúra.
Zlé jazyky pak tvrdily, že v soukromí nejedna vznešená dáma využívala lízací dovednosti tohoto otroka k důkladné očistě a prokrvení svého rozkroku před vstupem svého manžela do ložnice. A to zejména pokud manžel předehře moc nedal, jen rychle použil její pochvu pro odložení obsahu svých varlat a zase odešel, jak už to u manželů, zejména starších, bývá. Tím si dáma zajistila, aby měla z manželského sexu více. Také lubrikaci nemusela řešit, měla ji pro svého manžela předem hezky vlhkou, i když ji manžel nevzrušoval. Pochopitelně pak v takovýchto případech, jakmile manžel odešel, otrok své paní rozkrok jazykem důkladně vymyl. A – protože to opravdu nějakou dobu trvá, úplně vylízat semenem naplněnou pochvu, aby pak dámě, až vstane, nezačalo manželovo sperma stékat po stehnech nebo kapat na podlahu – otrokův kmitající jazyk se musel v rozkroku jeho majitelky zdržet poměrně dlouho. Takže kdo ví, v kolika případech teprve při tomto hygienickém úkonu dáma dosáhla vrcholu, nebo vrcholu druhého…
Strašně by mě lákalo si nějakou hru na toto téma v roli Núbijce zahrát.
Můžu ti rukama, ústy a jazykem pečovat o nožky. A JEN pokud uznáš, že se ti to dostatečně líbilo, možná dovolíš mému jazyku přejít do tvého rozkroku a posloužit i jemu. Špičkou jazyka ti pak něžně obkroužím i tvou druhou dírku… Rád bych zkusil i mytí tvé kundičky jazykem poté, co ti ji manžel naplní semenem. Rád bych i okusil, jaké to je, zastoupit tě v případě, že se ti manžel chce hezky pohodlně vystříkat do pusinky,. Tak jak to my chlapi milujeme a je nám jedno, ze naše sperma není žádná pochoutka. Nakrmíš mě jeho semenem místo sebe, dáš mi poznat, jaké to pro vás je, když se vám my chlapi bezohledně vysemenime do pusy a ještě vás pak často nutíme obsah svých varlat poslušně spolykat, abychom si užili svou nadvládu nad vámi. Jsem hrdý núbijský válečník, který ale v bitvě prohrál a stal se tak otrokem pod nohama Egypťanky, která si ho koupila na trhu. Nejsem skučící plazící se nula, jsem hrdý chlap, kterého ale jeho jeho nová majitelka dokáže pouhým rozhodným slovem, přitisknutím svého chodidla na obličej a zasunutím svého palce u nohy do jeho pusy zkrotit a přimět k čemukoliv, co jí přináší pohodlí, vzrušení nebo nejlépe obojí. Chci dělat cokoli, co Tě vzruší, protože vidět vzrušenou ženu je pro muže ten nejlepší zážitek, je to víc než vlastní orgasmus.