Searching

Woman
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 33 years
Zodiac sign: Scorpio
Sexual orientation: hetero
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 182 cm
Weight: 80 kg

Dating Ads (2)

Lehká subinka 5000,- Kč

Man seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahooj,

hledám mladou slečnu, která by byla v rámci hraní vedle sexu ochotná i pózovat v submisivní roli, nechat se přivázat ke kříži, a dále si nechat trochu naplácat rukou a důtkami. Nic extrémního, intenzita podle tebe.

Nemusíš se bát, budu na tebe hodný. Více info SZ.

E.

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
sperm
bondage
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Ahoj,

nabízím odměnu 15.000,- Kč. Pro koho? Pro jednu speciální slečnu, která mi pomůže zažít moje nesplněné sexuální fantazie. Pokud ti jde jen o rychlé peníze nebo nejsi submisivní, hravá, odvážná a určitě i trochu praštěná, dál ani nečti. Celá odměna totiž čeká pouze na tu, která zvládne splnit výzvu v podobě 50 úkolů a předem varuji, nejde o žádnou procházku růžovým sadem. Jedná se o perverzní a pro ženu sexuálně ponižující úkoly! Opravdu, pokud tě leká BDSM, petplay, mužská dominance, ženská submise a obecně perverzní praktiky, nejsi ta kterou hledám. Co se týče úkolů, všechny je zcela jistě nelze splnit během jedné schůzky. Myslím, že budou potřeba minimálně dvě, spíše tři, a z toho jedna v mučírně a jedna venku. Náklady samozřejmě hradím já.

Pokud jde o odměnu, nárok na první část ve výši 3.000,- Kč vzniká po splnění 13 úkolů. Nárok na druhou část ve výši 3.000,- Kč vzniká po splnění celkem 26 úkolů a obdobně nárok na třetí část ve výši 3.000,- Kč vzniká po splnění 39 úkolů. Zbývajících 6.000,- Kč je splatných při splnění všech 50 úkolů.

A protože nejsem lakomec, pokud s tebou bude průběžně snadná domluva, uvidím, že se opravdu snažíš mi vyjít vstříc a vžíváš se do role, je pravděpodobné, že se k těm 15.000,- Kč ještě nějaký drobák přidá.

Kromě absolutní diskrétnosti vyžaduji čas ve všední dny a na ověření 5 minutovou schůzku na kávě v Praze.

Bližší podrobnosti o úkolech poskytnu do SZ slečně s vyplněným věkem, postavou a fotkou.

Samozřejmostí je, že když řekneš STOP, okamžitě všechno končí, já nemám potřebu někomu ubližovat ani to v reálném životě nedělám. Ke všem lidem se chovám s respektem, který si zaslouží. Naneštěstí v oblasti sexu jsem trochu zvrhlík.