Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

User videos (1)

Personal information

Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Eye colour: brown
Hair colour: blond
Height: 164 cm
Weight: 58 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sexy lingerie
nylons
sperm
swingers
high heels
fingering

Personal description

Bacha na nick, co se vydává za ženu z Litvínova. Není to žena. Posílá fotky ženy, která o tom nemá potuchy. Ta se asi bude divit, že tu její snímky kolují až zjistím kdo to je. A neboj, už se na tom pracuje. Blokace ti nepomůže))

Páry ani muže, zatím nehledám. Jen ženu, dívku do trojky, bez vniku mého do jiné. Takže, kdyby žena či dívka, chtěla nás dva, napište nestyďte se*4* *22*. Velká péra nehledám, ráda se na pornu podívám, ale nepotřebuji trpět a vy si to užívat ))). To co mám, mě dobře uspokojí ....

To se tu opravdu nenajde reálná žena, které by ze začátku nevadilo, to co mám dále popsané?!(( Pro červené fake nicky (chlapce naivní, co si myslí, že se na to nepříjde). Ano příjde se na to. Já se občas vlastně bavím i tím, že vás tahám za nosánek (ne za pytlíka, jak by jste chtěli rádi.) ))) Bohužel black list mi byl adminy smazán, ale hemží se to tu jen z většiny fake profily ... Bohužel

Už od pár nicků vím, že si někdo stahuje má fota a požaduje za ně peníze. Zatím vím, že pochází z Liberecka (nick si přejmenuje). Nejsem to já, já nejsem socka, abych za to požadovala peníze !!!!! Prosím, fota jdou zkontrolovat přes google. Nenaleťte a neposílejte peníze!!!

Jsem opravdu reálná, nejsem fake profil, kterých je tu strašné množství. Telefonní ověření požaduji, takže si fake profily ušetřete námahu a mě můj čas.

Pánové, to že mě oslovíte: čubko, zamrdáme si ..., tvoje píča, atd., ve mě nevzbudí rozkoš k vám, ale pravý opak, přímo nechuť.
Když jsem puštěná na kameře je to online, není to video, takže nebudu někomu nevěřícímu dokazovat jako cvičená opice a mávat na povel......

Pro falešné nicky, hrající si na ženy !!!! Je tolik možností, jak prověřit váš fake nick, že si to při vaší ubohosti, nedokážete ani uvědomit ...!!!!!!
Ověřuji telefonem a každý fake nick sem postupně přidám.
Mám tady uchované zprávy od roku 2007, kde jsou fake nicky, které se přejmenovali nebo úplně zanikly