Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex

Blogs (1)

Proč některé TV jsou tak sexy

10 years ago 8 2945 27

Jelikož mám zálibu v TVčkáření, mohu trochu vyprávět o tom, proč některé TVčka jsou tak sexy. Domnívám se, že jelikož TV-holky jsou původně muži, vědí, "na co se zaměřit" a mají velmi dobrý smysl pro…

Personal information

Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: black
Height: 176 cm
Weight: 82 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
foot-fetish
oral sex
sex in public
sexy lingerie
group sex
swingers
high heels
transvestism
transexuality

Personal description

Pánové, než mi napíšete... Chci, abyste věděli, do čeho jdete. Mám VŠ, umím 5 jazyků, občas sportuji, jsem hodně společensky zaměřená: divadla, muzikály, hraju na kytaru, klavír, umím programovat, ráda vařím, volejbal, tenis, ráda plavu a v zimě bruslím, mám rada vážnou hudbu. Mám úspěch u žen a vyloženě sex tu nevyhledávám. Martinka je moje druhé já :) Proč to v sobě mám? Sama nevím, asi nějaká "sexuální energie navíc". Než mi napíšete, prosím, zamyslete si, jestli na to máte. To tělo, které vidíte na fotkách, nemám zadarmo: pravidelně sportují, posiluji, zdravě jím.

Ráda komunikuji se všemi a vždy se ráda podělím o vlastní zkušenosti (ve všech směrech), ale vyžaduji slušnost, vychovanost (ježiši, kde to žijeme, že o tom musím psát??), inteligenci a jednání na úrovni. Hodně nabízím, ale hodně i vyžaduji. Jsem otevřená a ráda si napíšu s každým. Nemusíte být stejně jako já, ale musím vidět, že umíte komunikovat a jste na úrovni. Mám ráda lidi, kteří vědí, co chtějí a mají koule na to to zkusit.