Searching

Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

Blogs (6)

PF 2024 .. aneb žijte

3 months ago 1 413 4

Milí úžasní Amatéři.. moc rád bych vám popřál nejen zdraví, štěstí a lásku, ale i co nejvíce probdelich nocí, plných sexu, neznosti, či perverze. Ať se vám vyplní ty nejtajnejsi přání.

Začátek konce?

1 year ago 17 792 2

Ahoj lidičky .. zdá se to jen mě, nebo se duše Amíku ztratila v komerci? Ano, jde o můj názor a postřehy, nicméně nejsou lehce přehlednutelné. K čemu vlastně je ověření obsahu, když tu každý sdílí…

Prdelí dopředu

1 year ago 2 363 0

Jak jinak nazvat článek o situacích, se kterými se tu denně setkáváme? Co takhle "po hlavě do prdele"? Ale dost o názvech .. o čem tedy je? Jsem tu celkem dlouho, spise na pokec, občas potěšit oko…

Personal information

Age: 43 years
Zodiac sign: Taurus
Marital status: divorced
Eye colour: green
Hair colour: blond
Height: 179 cm
Weight: 82 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sex in public
sexy lingerie
bondage
fingering

Personal description

Ahoj návštěvníkům mého profilu. 👋

Co tu stále hledám? 👀🔍 Přátelství, společnou zábavu, blízkost, poznávání nového, experimentování. 👉👌 Při vzájemných sympatiích časem dojdeme poznání hlubšího. 💞 Nehledám primárně sexuální uspokojení 💦💦, ale i uspokojení duševní 🙌🏽.

A co se mi líbí? Upřímnost, otevřenost, bezostyšnost, ženy, které chtějí duší k někomu patřit. Dále ženy s chutí neustále svádět, ženy rafinované i nestydaté. A nakonec páry s chutí podnikat nepoznané, či naopak profláklé.

Pokud se v něčem z toho poznáváte, nemusíte být model, stačí se ozvat. 😉

🖐

Lidi, co to s vámi je? To je opravdu problém odepsat na slušnou zprávu 2 písmeny NE? Zabere to 3 vteřiny, výmluvy jsou ubohé stejně jako ti, kteří se za ně schovávají.