Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex

User albums (1)

Personal information

Age: 36 years
Zodiac sign: Taurus
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Hair colour: brown
Height: 186 cm
Weight: 100 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
latex
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
fingering

Personal description

Ahoj, hledám pár, který nežije jen ve virtuálním světě a měl by chuť a odvahu užít si reálný příběh o kurýrovi.
Přijdu ke vchodovým dveřím, zazvoním, zaklepu, žena přijde otevřít v prádle, nahá nebo jinak vyzývavě oblečená. Při předání zásilky (jídla…) provokuje. Pak jde schválně hledat peněženku, kterou „náhodou“ nemůže najít. Už si pak všimne bé boule v kalhotách. Pak jsou dvě možnosti:
1. Přijde, sáhne mi do rozkroku a vyndá si ptáka ven, hezky ho chvíli kouří a pak se poslušně opře a nastaví o zeď v předsíni. Přijdu k ní, strčím jí ptáka do kundičky, ošukám jí a následně odcházím.
2. Hledá peněženku, přitom provokuje svými pohyby, vytáhnu si ptáka a vyhoním si ho. Ona může dělat jakoby nic a jen dál provokovat, ukazovat se… Nebo mi může pomoc rukou. Opět pak odcházím.
Muž by v obou případech „nenápadně sledovat, jak to celé probíhá a jak si to partnerka/manželka užívá.
Pokud máte reálný zájem, tak si stačí „objednat“ zásilku, jídlo apod. Doručení zarezervovat na určitý den a hodinu a jen si o objednávky zvolit volu č. 1 nebo č. 2.
Budu se těšit,
Váš kurýr ...


Ahoj, vždycky se mi líbily holky, které byly tak trochu exhibicionistky. Rády provokovaly v krátkých sukních s hlubokými výstřihy, v uplých kalhotách a ultra krátkých šortkách.
Líbilo se jim, když je kluci okukovali a dělalo jim dobře, že vidí, jak ty kluky vzrušují.
Rád bych našel takovou, se kterou bych se mohl občas domluvit na nezávazném „šmírování“, kdy by na domluveném místě provokovala a sváděla, přitom zahlédla, jak si u toho dělám dobře. Bude jen na tobě, zda bude nějaký kontakt nebo ne a kam až to může zajít. Budeš ovládat situaci svým sex apealem. Líbilo by se ti takové občasné zpestření dnů?