Searching

Man
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sex:
Age: 56 years 54 years
Zodiac sign: Capricorn Leo
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: married married
Eye colour: brown
Hair colour: brown brown
Height: 186 cm 175 cm
Weight: 104 kg 69 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
swingers

Personal description

Hledáme na každé léto na dovolenou.

Bydlíme v Litvínově a hledáme někoho s sebou na FKK dovolenou do Bulharska (i jednotlivci,) s odjezdem: Jedna na konci června a druhá na konci července. (Platí každý rok !). Hlaste se jen vy, co máte opravdu o dovolenou a případný sexík reálný zájem (dle sympatii), ne honiči, snílci, žebráci fotek a blázni, kteří víte, že jet stejně nemůžete nebo nechcete. Ti co již s námi byli, nikdy nelitovali a jedou třeba i zas podle času. Také už jsme poznali spoustu slibotechen a kecalů v souvislosti s dovolenými. Je jen na tobě samotném (samotných) jestli si chcete užít krásnou dovolenou na tureckých hranicích Bulharska, nebo jen dál honit tady u klávesnice a psát hledám(e).

Dále hledám po celý rok a platí stále.

*21*Ona: Hledám nějakého muže 35-52 let, který je trochu pohledný a opravdu hledá sex a né vymluvy, proč se nejde sejít. Při sympatiích se nebráním ničemu, naopak o zájem o mou osobu budu velmi ráda. Ty bys měl být vysoký alespoň 180cm a dole alespoň průměr a více, dále komunikativní a spolehlivý.

*23*Nehledám mluvku a slibotechnu na jeden den, jednu noc. Také nehledám někoho, kdo nikdy nemá čas a na domluvenou schůzku dopředu ví, že nepřijde a vždy má připravenu hloupou a pitomou výmluvu (takových je vás tady na amatérech 95 procent). Vy co tu sedíte a jen honíte u klávesnice a seznamovat se vlastně nechcete, prosím neobtěžujte. Dále i informace pro ty, co hledají na jedno dopoledne, kdy jsou náhodou sami doma, tak je jakékoliv domlouvání schůzky holá zbytečnost a ztráta času. Pokud víte, že nedokážete či nechcete splnit něco z výše uvedeného, je další komunikace absolutně zbytečná.